Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Λυκούργο, Συγχώρα με

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Λυκούργος μιλά στον Στάθη για την επίσκεψη της Βασιλικής στην Χάιδω, η οποία λίγο αργότερα του τηλεφωνεί, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Αρχικά, δηλώνει στεναχωρημένος στον Στάθη, λέγοντας: “Δε νομίζω να ίδρωσε τ’ αυτί της.. άστα ρε Στάθη.. πρέπει σιγά σιγά να το παίρνω απόφαση.. θα ζήσω χωρίς την Χάιδω..”, ενώ ο Στάθης προσπαθεί να τον ενθαρρύνει.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Λυκούργο, Συγχώρα με

Στη συνέχεια, ο Λυκούργος επιστρέφει στο σπίτι του, χτυπάει το τηλέφωνό του και στην άκρη της γραμμής είναι η Χάιδω. “Χάιδω μου.. Με πήρες τηλέφωνο.. να χαρώ; Να αναθαρρήσω;”, τη ρωτάει και εκείνη του απαντά: “Ήθελα να δω αν είσαι καλά.. Λυκούργο, μη νομίζεις ότι δεν σ’ αγαπάω. Ότι δεν σε σκέφτομαι. Αλλά έχω αντάρα μες την ψυχή μου και δεν μπορώ να την κάνω καλά…”. Ο Λυκούργος επαναλαμβάνει τις προσπάθειες του να την πείσει ότι μαζί θα τα καταφέρουν, αλλά η Χάιδω αρνείται να επιστρέψει. “Δεν μπορώ, Λυκούργο. Ο έξω κόσμος με πλακώνει, εδώ έχω και κάποιες στιγμές γαλήνης.. Συχώρα με”, του λέει και βάζει τα κλάματα.

Αργότερα, η Γερόντισσα πλησιάζει την Χάιδω που κάθεται σκεπτική και της λέει: “Προσεύχομαι να λάβεις την βοήθειά Του, ώστε να επιστρέψεις σύντομα πλησίον της εγγονής σου και αναλάβεις το μερίδιο που σου αναλογεί εις την ανατροφή της. Θα σε αφήσω τώρα, αδελφή μου. Ο Θεός μαζί σου”.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ