Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Κόκκινο πανί η Αριάδνη για Στάθη – Ιουλία

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Κουράκος δέχεται συχνά σχόλια για την Αριάδνη, όπως “Ωραία κοπέλα, γιατί δεν κάνεις κάτι;”. Παρά την αληθινή του εκτίμηση για την Αριάδνη, τόσο ως άτομο όσο και ως χαρακτήρα, απαντάει: “Είναι κόρη της πρώην γυναίκας μου”.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Κόκκινο πανί η Αριάδνη για Στάθη – Ιουλία

Παρόλα αυτά, οι δυο τους διατηρούν πάντα μια φιλική διάθεση ο ένας προς τον άλλον. Ορισμένα γεγονότα, όπως η διάρρηξη στο σπίτι της Ιουλίας όπου η Αριάδνη αντιμετώπισε τους κακοποιούς, τους έφεραν πιο κοντά. Ο Κουράκος στάθηκε στο πλευρό της, δείχνοντας ενδιαφέρον για την κατάστασή της τις επόμενες μέρες. Ακόμα και η σκηνή του γάμου, όπου χόρεψε αγκαλιά με την Αριάδνη, υπαινίσσεται βαθύτερα συναισθήματα πέρα από τη συμπάθεια. Η ιστορία μεταξύ της Αριάδνης και του Κουράκου αρχίζει να εξελίσσεται. Στον τέταρτο κύκλο, οι δυο τους αρχίζουν να κάνουν πιο στενή παρέα και έρχονται όλο και πιο κοντά μέρα με τη μέρα.

Ο Κουράκος σκέφτεται συνεχώς την Αριάδνη και αρχίζει να του γίνεται απαραίτητη. Παρόμοια, η Αριάδνη, όσο πλησιάζει τον Γιώργη, απομακρύνεται από τον Χρήστο. Αυτή η αλλαγή γίνεται εμφανής στη διάθεσή της και η φιλική σχέση με τον Κουράκο μετατρέπεται σε ερωτική. Μια από τις συναντήσεις τους ξεφεύγει από τα φιλικά όρια και παραδίνονται σε ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Έτσι ξεκινά μια κανονική σχέση. Γίνονται ζευγάρι και προσπαθούν στην αρχή να το κρατήσουν μυστικό. Όμως τίποτα δεν μένει κρυφό. Σύντομα η σχέση τους αποκαλύπτεται και προκαλεί αντιδράσεις.

Κάποιοι χαίρονται με αυτή την εξέλιξη, αλλά άλλοι γίνονται έξαλλοι. Η Ιουλία και ο Στάθης δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η κόρη τους είναι ζευγάρι με τον πρώην άντρα της μητέρας της. “Μας έκανες ρεζίλι”, της λένε και η κατάσταση ξεφεύγει. Η Αριάδνη προσπαθεί να τους εξηγήσει, αλλά εκείνοι δεν δέχονται καμία δικαιολογία. “Είσαι απαράδεκτη, δεν θα με κάνεις εσύ να μην μπορώ να κυκλοφορήσω στη Μάνη”, της φωνάζει ο Στάθης και δεν αργεί να φτάσει μέχρι τον Κουράκο για να του μιλήσει σκληρά.

Παρά τις αντιδράσεις, το ζευγάρι δεν κάνει πίσω. Δεν αισθάνονται ότι έχουν κάνει κάτι κακό, καθώς όταν ο Γιώργης ήταν παντρεμένος με την Ιουλία, δεν υπήρχε η Αριάδνη. Επιπλέον, η Ιουλία δεν γνώριζε ότι είχε κόρη, ενώ το γεγονός ότι ο Γιώργης την έπιασε στο κρεβάτι με τον Στάθη, τον απενοχοποιεί εντελώς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ