Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Καθαρίζει τον Ισίδωρο με μια σφαίρα

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στο φινάλε της αγαπημένης σειράς, ο Ισίδωρος θα αντιμετωπίσει την οργή της Αμαλίας, η οποία αποφασίζει να τον εκδικηθεί επειδή την χώρισε και αρνήθηκε να της δώσει χρήματα. Η Αμαλία στοχεύει σε δύο πρόσωπα: την Αθηνά, την οποία ποτέ δεν συμπάθησε, και τον Ισίδωρο, που την απομάκρυνε από τη ζωή του.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Καθαρίζει τον Ισίδωρο με μια σφαίρα

Δεν μπορεί να δεχτεί αυτήν την ταπείνωση και το γεγονός ότι από κυρία Βρεττάκου θα μείνει με άδεια χέρια. Ο Τζον και η Αθηνά παντρεύονται στο δημαρχείο με τις ευλογίες του Ισίδωρου, και μάρτυρες είναι η Αναστασία και η Μαργαρίτα. Ακολουθεί δεξίωση, στην οποία η Βασιλική και η Χάιδω δεν παρευρίσκονται, ενώ οι υπόλοιποι καλεσμένοι χαρούμενοι διασκεδάζουν. Εκείνη την ώρα, η Αμαλία, αποφασισμένη να μην αφήσει τα χρήματα στον Ισίδωρο, τον παρακολουθεί από μακριά καθώς μιλάει χαμογελαστός με τους καλεσμένους.

Σε κάποια στιγμή, ο Ισίδωρος απομακρύνεται λίγο από τους καλεσμένους και η Αμαλία τον ακολουθεί προσεκτικά. Όταν βρίσκεται μόνος του, εκείνη βγάζει ένα όπλο και τον σημαδεύει. Ο Ισίδωρος, ακούγοντας έναν θόρυβο, γυρνάει και μένει έκπληκτος. Πριν προλάβει να αντιδράσει, η Αμαλία πατάει τη σκανδάλη, και οι καλεσμένοι παγώνουν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ