Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Καρφώνει τον Στάθη στην Αρετή

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αριάδνη επιστρέφει στο σπίτι του Στάθη και επανασυνδέεται με τον πατέρα της. Παρά το γεγονός ότι η καρδιά της ακόμα πονάει από τον χωρισμό της με τον Χρήστο, προσποιείται ότι είναι καλά προκειμένου να μην ανησυχήσει ο πατέρας της περισσότερο.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Καρφώνει τον Στάθη στην Αρετή

Λίγο αργότερα, επισκέπτεται τη Βασιλική για να την υποστηρίξει, δείχνοντας ακόμη μία φορά την καλή της καρδιά προς τα αδέλφια της. Αφού ολοκληρωθεί αυτή η συνάντηση, η Αριάδνη νιώθει χαρούμενη που κατάφερε να την προσεγγίσει. Εν τω μεταξύ, ο Ισίδωρος πιέζει τον Στάθη να μετακομίσει με την κόρη του στο σπίτι της Ιουλίας. Το φιλικό ενδιαφέρον της Αφροδίτης για αυτήν γεμίζει αμφότερους τους εμπλεκόμενους με ανησυχία.

Την επόμενη ημέρα, ο Στάθης και η Αριάδνη μετακομίζουν και εγκαθίστανται στο σπίτι της Ιουλίας. Μόλις η Χρυσούλα μαθαίνει τα νέα, επισκέπτεται την Αρετή στη φυλακή και της μεταφέρει τα γεγονότα. Μετά από λίγες ώρες, ο Στάθης επισκέπτεται την πρώην σύζυγό του, λόγω της Βασιλικής, αλλά εκείνη αρχίζει να τον καταριέται και αυτός φεύγει εξοργισμένος. Παράλληλα, ο Παναγιώτης Βαφέας (Βασίλης Μιχαήλ), θείος του Σωτήρη, φτάνει στην Αρεόπολη. Κάποια στιγμή, συναντά τον Φίλιππο και έρχονται σε σύγκρουση, με τον νεαρό να ενημερώνει τον Λυκούργο για το συμβάν.

Η ανησυχία της Χάιδως και του Λυκούργου για την εξέλιξη της κατάστασης αυξάνεται. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, η γυναίκα βρίσκει υποστήριξη από τον Φίλιππο, τη Βασιλική, τον Παρασκευά και τον Μιλτιάδη, οι οποίοι προσπαθούν να της δώσουν δύναμη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ