Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Καρφώνει τον Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Δημοσθένης βρίσκεται ύποπτος για φόνπό ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, αναδεικνύοντας τον Δημοσθένη ως έναν από τους υπόπτους.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Καρφώνει τον Δημοσθένη

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα αναφέρει ότι υπάρχει πτώμα μέσα στο δάσος και ο Κουράκο αμέσως επιστρατεύει τους άντρες του για να ψάξουν, αλλά μάταια. Ο Κουράκος, δείχνοντας ανησυχία, καλεί τους άντρες του να διερευνήσουν το γεγονός, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αν και το πτώμα εξαφανίζεται, υπάρχουν στοιχεία εγκλήματος που δείχνουν κάτι το σκοτεινό. Ο Κουράκος αναγκάζεται  να ερευνήσει περισσότερο την υπόθεση, ενώ ο Δημοσθένης, συναντά τον Βαγιάκο στο δάσος και μιλούν παρανομίες που αφορούν τον μαφιόζο και την αστυνομία.

Ο Πότης, τυχαία, εντοπίζει τον Δημοσθένη και ενημερώνει τον Κουράκο, ο οποίος ενημερώνει ότι είδε τον Δημοσθένη κοντά στο σημείο όπου ανακαλύφθηκε το πτώμα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Έτσι ο Κουράκος καλεί τον Δημοσθένη στο αστυνομικό τμήμα για να διαπιστώσει την εμπλοκή του στη δολοφονία. Ο Δημοσθένης τρέμει από φόβο μήπως οι παράνομες πράξεις του έρθουν στο φως και αποκαλυφθούν όλα του τα εγκλήματα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ