Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Καρέ καρέ η απαγωγή της Ειρήνης

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Δύσκολες ώρες περιμένουν την οικογένεια Καπερνάρου, καθώς μια απρόσμενη εξέλιξη τους προκαλεί απόλυτο τρόμο. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία ανακαλύπτουν ότι άνθρωποι του υποκόσμου έχουν βάλει στο στόχαστρο την κόρη τους, Ειρήνη, με στόχο να αποσπάσουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Καρέ καρέ η απαγωγή της Ειρήνης

Οι εγκληματίες οργανώνουν την απαγωγή της, και πίσω από την πράξη αυτή κρύβεται μια επικίνδυνη σπείρα που είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό της, θέτοντας σε θανάσιμο κίνδυνο τη ζωή της Ειρήνης. Τα μέλη της οργάνωσης παρακολουθούν τις κινήσεις της Ειρήνης με μεγάλη προσοχή. Όταν βρίσκουν την κατάλληλη στιγμή, την αρπάζουν ενώ περπατάει στον δρόμο, της κλείνουν τα μάτια με ένα μαύρο μαντίλι και τη μεταφέρουν σε μια σκοτεινή αποθήκη, όπου αντιμετωπίζει τον απόλυτο εφιάλτη.

Επικεφαλής της απαγωγής είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη γυναίκα. Μόλις ο Δημοσθένης πληροφορείται την απαγωγή της κόρης του, πανικοβάλλεται από φόβο και αγωνία, συναισθήματα που μοιράζεται και η Ασπασία. Στην αγωνία τους συμμετέχει και ο αρραβωνιαστικός της Ειρήνης, ο Παρασκευάς, ο οποίος συνειδητοποιεί πόσο πολύ την αγαπάει. Ο Δημοσθένης, εν μέσω αναστάτωσης, δίνει εντολή στους άντρες του να βρουν την κόρη του και, έπειτα από την πίεση της γυναίκας του, απευθύνεται και στην Αστυνομία.

Ο Κουράκος αναλαμβάνει την υπόθεση και υπόσχεται ότι θα βρει σύντομα την Ειρήνη. Ωστόσο, οι κινήσεις του Δημοσθένη προκαλούν την αντίδραση των απαγωγέων, που θυμωμένοι στέλνουν ένα απειλητικό μήνυμα μέσω της Ειρήνης, προειδοποιώντας τον να μην κάνει κανένα λάθος, καθώς οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ