Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Κάνει τόπι στο ξύλο τον Χρήστο

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένονται δραματικές εξελίξεις, καθώς ο Στάθης επιτίθεται στον Χρήστο και τον ξυλοκοπεί. Ο λόγος πίσω από αυτή τη βίαιη αντίδραση είναι η σχέση της κόρης του, Αριάδνης, με τον Κουράκο.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Κάνει τόπι στο ξύλο τον Χρήστο

Η Αριάδνη και ο Κουράκος έχουν αναπτύξει έντονη χημεία μεταξύ τους και αποφασίζουν να ξεκινήσουν δεσμό, κρατώντας τον κρυφό, γνωρίζοντας τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε, ειδικά επειδή ο Κουράκος ήταν πρώην σύζυγος της Ιουλίας. Η Αφροδίτη, ωστόσο, ανακαλύπτει τη σχέση τους και ενημερώνει τον Χρήστο. Εκείνος κατακλύζεται από ζήλεια και αρχίζει να ακολουθεί την Αριάδνη, προσπαθώντας να την πείσει να τα ξαναβρούν. Η Αριάδνη, όμως, είναι ξεκάθαρη: δεν σκοπεύει να επιστρέψει σε εκείνον και μάλιστα του αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένη με άλλον.

Παρά τις δηλώσεις της, ο Χρήστος δεν σταματάει. Μια μέρα, τη συναντά στον δρόμο και επιχειρεί να της μιλήσει. Η Αριάδνη προσπαθεί να τον αποφύγει, αλλά εκείνος την αρπάζει από το χέρι, απαιτώντας την προσοχή της. Εκείνη τη στιγμή, τυχαία περνά ο Στάθης και βλέπει τη βίαιη συμπεριφορά του Χρήστου. Εκτός εαυτού, ο Στάθης επεμβαίνει και αρχίζει να χτυπά τον Χρήστο, φωνάζοντας: «Μείνε μακριά της και μην την ξανααγγίξεις ποτέ!». Η σκηνή αυτή υπόσχεται να είναι μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της σειράς, καθώς αποκαλύπτει τον έντονο πατρικό προστατευτισμό του Στάθη και την ένταση των συναισθημάτων που εμπλέκονται στην ιστορία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ