Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ιουλία – Γιώργης στα μαχαίρια

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς επικρατεί αναταραχή μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Γιώργη Κουράκου με την Αριάδνη. Η Ιουλία βρίσκεται σε απόγνωση όταν ο Στάθης την ενημερώνει για τα νέα που αφορούν την κόρη τους. Η είδηση αυτή την αναστατώνει, καθώς δεν είχε ποτέ φανταστεί ότι οι σχέσεις τους θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Ενοχλημένη και απογοητευμένη, η Ιουλία αποφασίζει να καλέσει τον Κουράκο.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ιουλία – Γιώργης στα μαχαίρια

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, του εκφράζει την απορία της, λέγοντάς του ότι ποτέ δεν φανταζόταν πως θα επέλεγε έναν τέτοιο τρόπο εκδίκησης. Η Ιουλία του λέει χαρακτηριστικά: «Γιώργη, αυτό το έκανες μόνο για να μ’ εκδικηθείς επειδή μ’ έπιασες με τον Στάθη». Αμφότεροι, η Ιουλία και ο Στάθης, πιστεύουν ότι ο αστυνόμος δεν έχει συναισθηματικά κίνητρα για τη σχέση του με την Αριάδνη. Στην πραγματικότητα, θεωρούν ότι η επιλογή του Κουράκου να πλησιάσει την κόρη τους οφείλεται σε προσωπική εκδίκηση, λόγω της συμπεριφοράς τους στο παρελθόν.

Η κατάσταση αυτή δημιουργεί μια ένταση μεταξύ τους, καθώς οι σχέσεις τους τίθενται υπό αμφισβήτηση. Η Ιουλία και ο Στάθης καλούνται να αναλογιστούν τις επιλογές τους και τις συνέπειές των πράξεων τους. Ο Κουράκος, από την πλευρά του, φαντάζει ως ο βασικός αντιπαλός στη νέα αυτή περιπέτεια, αναδεικνύοντας τα άλυτα ζητήματα του παρελθόντος. Οι εξελίξεις προμηνύουν συγκρούσεις και ανατροπές που θα μας καθηλώσουν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ