Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η σχέση τους περνά δια πυρός και σιδήρου

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα νέα επεισόδια της σειράς, ο έρωτας κυριαρχεί και οι χαρακτήρες αποδεικνύουν πως η αγάπη δεν έχει όρια. Η Αριάδνη και ο Κουράκος, παρά τις αντιφάσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλον.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η σχέση τους περνά δια πυρός και σιδήρου

Η Αριάδνη αποφασίζει να χωρίσει με τον Χρήστο και να αναζητήσει μια σχέση που θα της προσφέρει όσα δεν κατάφερε να έχει μαζί του. Ο προηγούμενος δεσμός της με τον Χρήστο ήταν απλώς μια παθιασμένη περιπέτεια που δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες της. Από την πλευρά του, ο Κουράκος γοητεύτηκε από την Αριάδνη μόλις την είδε, αλλά απέφυγε να προχωρήσει λόγω της σύνδεσής της με την πρώην γυναίκα του, την Ιουλία. Παρά τις προσπάθειές του να καταπολεμήσει τα συναισθήματά του, ο έρωτας αποδείχθηκε ισχυρότερος.

Οι δύο τους είχαν πάντα καλή σχέση και ο Κουράκος, ως στοργικός και προστατευτικός, βρισκόταν κοντά της όταν τον χρειαζόταν. Στην πορεία, η σχέση τους εμβαθύνει και ξεκινά ένας δυνατός έρωτας. Ωστόσο, συνειδητοποιούν ότι η σχέση τους θα προκαλέσει αναστάτωση, ειδικά αν η Ιουλία και ο Στάθης μάθουν τα νέα. Προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μυστική, αλλά τελικά οι γονείς της Αριάδνης ανακαλύπτουν την αλήθεια και αντιδρούν αρνητικά. Η σύγκρουση μεταξύ της Αριάδνης, του Στάθη και της Ιουλίας αναζωπυρώνεται, με την Αριάδνη να παραμένει αποφασισμένη να μείνει με τον Κουράκο, παρά τις αντιξοότητες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ