Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Οδύσσεια της Αριάδνης ξεκινά

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Ιουλία και ο Στάθης ζουν ένα δράμα με την κόρη τους Αριάδνη, που μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Αθήνας για σοβαρές επεμβάσεις. Η κατάσταση της Αριάδνης είναι κρίσιμη καθώς, μετά από σοβαρούς τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη, οι γιατροί ανακοινώνουν ότι η νεαρή γυναίκα θα μείνει ανάπηρη.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Οδύσσεια της Αριάδνης ξεκινά

Οι επεμβάσεις έχουν προκαλέσει διατομή του νωτιαίου μυελού, με αποτέλεσμα την απώλεια κινητικότητας τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια της. Οι μέρες στο νοσοκομείο είναι γεμάτες αγωνία για τους δικούς της. Η οικογένεια της Αριάδνης περιμένει με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις. Ο Κουράκος, παρόλο που δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά της, λόγω των προσωπικών του λόγων, ζητά από τη Βασιλική, τη μόνη που γνωρίζει για την κρυφή σχέση τους, να τον ενημερώνει συνεχώς για την κατάσταση της αγαπημένης του.

Η διάγνωση δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία: η Αριάδνη, εγκλωβισμένη σε ένα καροτσάκι, βλέπει τη ζωή της να αλλάζει δραματικά. Η οικογένεια και οι φίλοι της ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου, αναζητώντας τρόπους και θεραπείες που θα μπορούσαν να της επιτρέψουν να ξανασταθεί στα πόδια της. Το μέλλον φαίνεται αβέβαιο, αλλά η ελπίδα και η αποφασιστικότητα τους δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ