Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Η Μοίρα χτυπά ξανά Μαρίνα – Μάνο

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, τα πράγματα δυσκολεύουν για τη Μαρίνα και τον Μάνο, κυρίως λόγω της μικρής Αγγελικής. Το ζευγάρι επηρεάζεται έντονα από το περιστατικό με τη φωτιά στο σπίτι του Ισίδωρου, όπου η Αγγελικούλα κινδύνεψε σοβαρά.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Η Μοίρα χτυπά ξανά Μαρίνα – Μάνο

Παράλληλα, η τραγική απώλεια της νταντάς της, η οποία ήταν μαζί της τη στιγμή της φωτιάς, βυθίζει τη Μαρίνα και τον Μάνο στη θλίψη. Αναγκάζονται να μετακομίσουν σε νέο σπίτι, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ψυχολογία της μικρής, ενώ προσπαθούν να επαναφέρουν τη ζωή τους σε κανονικούς ρυθμούς. Στην Αρεόπολη, καταφτάνουν ο Μιχάλης Χατζής και η αρραβωνιαστικιά του, Νόρα, η οποία εργάζεται ως παιδοψυχολόγος. Οι δυο τους κερδίζουν τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Μάνης.

Η Νόρα έρχεται πιο κοντά με την οικογένεια της Μαρίνας και του Μάνου, καθώς και με την οικογένεια της Αθηνάς. Ωστόσο, η πραγματική ταυτότητα της Νόρας αποκαλύπτεται όταν διαπιστώνεται ότι είναι μέλος ενός κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας. Χρησιμοποιεί την ιδιότητά της για να παγιδεύει παιδιά και στοχοποιεί την Αγγελική. Ευτυχώς, η δράση της αποκαλύπτεται έγκαιρα και η μικρή Αγγελική δεν πέφτει θύμα των σχεδίων της. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ένα νέο χτύπημα έρχεται από την Αντιγόνη, συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, η οποία επιστρέφει από το Λονδίνο στη Μάνη.

Με σκοπό να ασχοληθεί με την προσωπική της ζωή, έρχεται κοντά με τη μικρή Αγγελική και το μητρικό ένστικτό της που είχε καταπιέσει για χρόνια, επανέρχεται. Συζητάει με τον Ισίδωρο, εκφράζοντας την επιθυμία της να πάρει πίσω το παιδί της και να αποκαλύψει την αλήθεια στην Αγγελική. Όταν ο Μάνος και η Μαρίνα μαθαίνουν την πρόθεση της Αντιγόνης, νιώθουν πως χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ