Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Μοίρα χτυπά διπλά τον Στάθη

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Δύσκολες ώρες περιμένουν τον Στάθη στα επόμενα επεισόδια της σειράς, όταν ένα τηλεφώνημα τον σοκάρει και τον αποσυντονίζει. Η Ιουλία του αποκαλύπτει κάτι που δεν μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Μοίρα χτυπά διπλά τον Στάθη

Η Ιουλία, έτοιμη να ξεκινήσει για τη Μάνη, αναβάλλει τα πάντα και ανακοινώνει σε όλους ότι θα παραμείνει για λίγο ακόμη στην Αθήνα. Όλοι θεωρούν την απόφασή της παράλογη, αλλά η πραγματικότητα αποδεικνύεται δυσάρεστη. Ο μικρός Ιάκωβος αρρωσταίνει βαριά. Η Ιουλία, προσπαθώντας να μην ανησυχήσει τον Στάθη, αποτυγχάνει να κρύψει την αλήθεια. Ο Στάθης της τηλεφωνεί και της ζητά να έρθει στη Μάνη, αλλά εκείνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια. Του εξηγεί ότι ο μικρός είναι άρρωστος, ότι ανησυχεί πολύ και ότι δεν μπορεί να κάνει το ταξίδι όσο το παιδί δεν είναι καλά.

Ο Στάθης παγώνει στο άκουσμα αυτής της είδησης και θέλει να πάει αμέσως στην Αθήνα. Η Ιουλία όμως τον σταματά. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς όλοι περιμένουν την ανάρρωση του μικρού Ιάκωβου. Τελικά κείνος αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι αστραπή στην Αθήνα για να δει τι συμβαίνει και να σταθεί δίπλα στην γυναίκα της ζωής του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ