Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η μικρή Αγγελική γλιτώνει απο θαύμα

Η Γη Της Ελιάς  εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, καθώς η υγεία της Αγγελικής κρέμεται από μια κλωστή. Ο Μάνος εξακολουθεί να εθίζεται στις αμφεταμίνες, η συμπεριφορά του δε, προβληματίζει τους οικείους του.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η μικρή Αγγελική γλιτώνει απο θαύμα

Κατά τη διάρκεια μιας ημέρας που βρίσκεται μόνος στο σπίτι με την κόρη του, αυτή του αναφέρει ότι πονάει στην κοιλίτσα της. Αντιμετωπίζοντάς την με αδιαφορία, το παιδί επιδεινώνεται ωστόσο λιποθυμάει.
Όταν τους βρίσκουν στο σπίτι, τρέχουν στον γιατρό, και το παιδί μεταφέρεται άμεσα στο χειρουργείο σε κρίσιμη κατάσταση. Στο νοσοκομείο, τους επισημαίνουν ότι με λίγη ακόμα καθυστέρηση θα μπορούσαν να χάσουν το παιδί μια για πάντα.

Κατά τη στιγμή εκείνη, ο Μάνος συνειδητοποιεί ότι με την αδιαφορία του λόγω των ουσιών, σχεδόν είχε καταλήξει να απειλήσει τη ζωή του παιδιού του. Αυτή η στιγμή λειτουργεί ως ξύπνημα για εκείνον, καθώς συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα της κατάστασης. «Πήγα να σκοτώσω το παιδί μου, τι κάνω; Έχω τρελαθεί;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ