Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Μαρία σε σοκ – Ο Λόγος;

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η αγωνία κορυφώνεται στη σειρά, καθώς η Μαρία αντιμετωπίζει μια δυσάρεστη αποκάλυψη. Αντί να επιβεβαιωθεί η προσδοκία της για καλά νέα, θα βρει τον εαυτό της αντιμέτωπο με μια τραγική ανακοίνωση.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Μαρία σε σοκ – Ο Λόγος;

Εν τω μεταξύ, η Αθηνά και ο Τζον, που ζουν τον έρωτά τους στη Μάνη, σχεδιάζουν τον γάμο τους με ενθουσιασμό. Η παρουσία της Φιλιώς κοντά στον Τζον φέρνει χαρά και αισιοδοξία στην Αθηνά. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα παραμένει στο πλευρό της Βασιλικής, ενώ η Χάιδω είναι αφοσιωμένη στα καθήκοντά της στο μοναστήρι, ευχόμενη να βρει την αναγκαία γαλήνη. Όταν η Αθηνά και ο Τζον επισκέπτονται τη Μαρία στο Σούνιο για να ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα, η Μαρία τους υποδέχεται με χαρά, δείχνοντας ενθουσιασμένη για τις εξελίξεις.

Ωστόσο, η Μαρία αντιλαμβάνεται την απουσία της Μαργαρίτας και αισθάνεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Η θλίψη της εντείνεται όταν η Αθηνά και ο Τζον της αποκαλύπτουν τον θάνατο του Φίλιππου. Η Μαρία σοκάρεται βαθιά από τα νέα αυτά, αντιμετωπίζοντας μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ