Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Μαρία αδειάζει την Αθηνά

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αθηνά, παρά τις προσπάθειές της να εμποδίσει την κυκλοφορία του βιβλίου της μητέρας της, τελικά αποτυγχάνει και το βιβλίο δημοσιεύεται, θέτοντας τους πάντες στη Μάνη σε αμηχανία.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Μαρία αδειάζει την Αθηνά

Οι αποκαλύψεις στο βιβλίο προκαλούν αναταραχές, με την Αθηνά να αμφισβητεί την ένταση του γάμου της. Η Μαρία, φοβούμενη τον κοινωνικό αποκλεισμό, αποφασίζει να μην παρευρεθεί στον γάμο. Αντιμετωπίζοντας την κρίση, η Αθηνά απευθύνεται στη Μαργαρίτα για ενημέρωση σχετικά με την απόφαση της Μαρίας. “Αθηνά μου, η θεία σου αισθάνεται πολύ άσχημα για το βιβλίο και αναρωτιέται πώς θα αντιμετωπίσει τον κόσμο,” της αποκαλύπτει η Μαργαρίτα.

Παρότι θυμωμένη με τη μητέρα της, η Αθηνά αποφασίζει να διατηρήσει την προσκόλλησή της προς αυτήν και σκέφτεται να αναβάλει τον γάμο της, αν δεν παρευρεθεί η Μαρία. “Μαμά, έμαθα ότι δεν θα έρθεις στον γάμο μου. Αν το κάνεις, θα τα ακυρώσω όλα,” της λέει με έντονο ύφος, αλλά η Μαρία επιμένει στην απόφασή της. Απογοητευμένη αλλά αποφασισμένη, η Αθηνά αντιμετωπίζει την πρόκληση να βρει λύση σε αυτό το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί λόγω των αποκαλύψεων του βιβλίου της μητέρας της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ