Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Μαργαρίτα σε ρόλο προξενήτρας

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, η Μαργαρίτα προξενεύει τη Θεοδώρα στον Μιλτιάδη, ενώ ο ίδιος έχει πλησιάσει τη Βασιλική μετά τον θάνατο του Φίλιππου. Ο ίδιος αποκαλύπτει στον Παρασκευά τον έρωτά του για τη γυναίκα αυτή, αν και κρατάει τη σχέση τους σε φιλικό επίπεδο, καθώς δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για ανακοινώσεις.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Μαργαρίτα σε ρόλο προξενήτρας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Βασιλική θα ρωτήσει τον Μιλτιάδη για την Θεοδώρα, αν και θα λάβει μια απάντηση με διαφορετικό μήνυμα. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα σκέφτεται να βοηθήσει τη Θεοδώρα να φτιάξει τη ζωή της και να μην παρασυρθεί στο ποτό, με βάση τις σκέψεις της για τον Παρασκευά. Οδηγεί τις ενέργειές της προς την κατεύθυνση να κάνει τον Μιλτιάδη να αντιληφθεί διαφορετικά την Θεοδώρα.

Αγνοεί ότι ο Μιλτιάδης είναι ερωτευμένος με τη Βασιλική και ότι η καρδιά του ανήκει σε εκείνη. Επίσης, η Θεοδώρα συνεχίζει να σκέφτεται τον Παρασκευά, και αναμένεται να επαναφέρει τη σχέση της μαζί του, ειδικά όταν μάθει για τις έντονες διαφωνίες του με την Ειρήνη. Μένει να δούμε αν το προξενιό θα πιάσει τόπο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ