Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Μαργαρίτα γίνεται η πέτρα του σκανδάλου

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Μαργαρίτα δεν θα καταφέρει να κρατήσει κλειστό το στόμα της όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς αποκαλύπτει στον Δημοσθένη μια συνταρακτική αλήθεια.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Μαργαρίτα γίνεται η πέτρα του σκανδάλου

Σε μια άκρως απρόσμενη στιγμή και ενώ κουβεντιάζει με τον Δημοσθένη, αποκαλύπτει τη σχέση της Ειρήνης με τον νεαρό Παρασκευά, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Δημοσθένης είναι σε πλήρη άγνοια. Αρνούμενος να δεχτεί την αλήθεια, αντιδρά με απόγνωση, αμφισβητώντας την επικείμενη προδοσία της κόρης του. Μετά από λίγο, αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια, ο Δημοσθένης στριμώχνει την Ειρήνη, η οποία του αποκαλύπτει τα πάντα. Με λόγια γεμάτα συναίσθημα, του εκμυστηρεύεται τον έρωτά της για τον Παρασκευά και την επιθυμία της να ξεκινήσουν μια οικογένεια μαζί.

Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά με τον Παρασκευά» του λέει. Η αποκάλυψη αυτή θέτει τον Δημοσθένη σε δράση. Καλεί τον Παρασκευά στο σπίτι του, ανακοινώνοντάς του αυστηρά να μην κάνει καμία ανοησία, απειλώντας και λέγοντας του: «Σε περιμένω και μην κάνεις κανένα αστείο να την κοπανήσεις, μαύρο φίδι που σε έφαγε!». Ο Παρασκευάς, συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορεί να αποφύγει την αντιμετώπιση, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ανεπιθύμητη κατάσταση. Ο Δημοσθένης, χωρίς να του δώσει την ευκαιρία να μιλήσει, του επιβάλλει το τελεσίγραφο για τον γάμο με την Ειρήνη.

Εν τέλει, η Μαργαρίτα, βυθισμένη σε ενοχές, αναγνωρίζει τον ρόλο της σε όλη αυτήν την κατάσταση. Αν και άθελά της, οι πράξεις της έχουν οδηγήσει σε έναν περίπλοκο και αναπόφευκτο διακανονισμό που αλλάζει την πορεία των ζωών πολλών ανθρώπων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ