Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Κούλα κάνει την ανατροπή

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Κούλα θα αντιμετωπίσει εκπλήξεις και ανατροπές όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, και το μέλλον της παραμένει αβέβαιο. Με τη δυναμική της είσοδο στον τρίτο κύκλο, η Κούλα συνεχίζει να εντυπωσιάζει και στην τέταρτη σεζόν. Στην πορεία, θα έρθει σε ρήξη με την Αρετή, μια φίλη της που τη θεωρεί σημαντικό μέρος της ζωής της.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Κούλα κάνει την ανατροπή

Η Αρετή, πληγωμένη και θυμωμένη, σχεδιάζει “εκπλήξεις” για το γάμο της Ιουλίας και του Στάθη, και ετοιμάζει ένα προσβλητικό δώρο. Η Κούλα, όμως, έχει διαφορετική άποψη και αποφασίζει να παρέμβει. Η ένταση ανάμεσά τους κορυφώνεται σε έναν καυγά, με αποτέλεσμα η Αρετή να διώξει την Κούλα από το σπίτι και τη δουλειά της. Αυτή η κατάσταση οδηγεί την Κούλα στο σπίτι του Δημοσθένη, όπου θα βρει προσωρινή στήριξη. Με τον καιρό, οι δύο γυναίκες θα επανασυνδεθούν.

Αργότερα, η Κούλα θα γνωρίσει τον πατέρα Τιμόθεο, ο οποίος θα προσπαθήσει να την καθοδηγήσει, αν και θα έρθει αντιμέτωπη με κωμικοτραγικές καταστάσεις. Αναζητώντας τον έρωτα στον τέταρτο κύκλο, η Κούλα παραμένει στο πλευρό της Αρετής, προσπαθώντας να την στηρίξει σε κάθε της ανάγκη. Ο ρόλος της στην ιστορία αναμένεται να φέρει νέες ανατροπές, προσφέροντας στους θεατές μια συναρπαστική συνέχεια στην “Γη της Ελιάς”.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ