Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Ισμήνη του δίνει τα παπούτσια στο χέρι

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Παρασκευάς συναντά επιτέλους την Ειρήνη, που έχει μαραζώσει από την ξαφνική φυγή του. Ο νεαρός της θέτει όρους για να είναι ξανά μαζί. Ο Δημοσθένης, μην μπορώντας να ξεπεράσει ότι νικήθηκε από ένα νεαρό αγόρι, προσπαθεί να προσεγγίσει τον μελλοντικό γαμπρό του κάνοντάς του ένα νέο δώρο, το οποίο εκείνος αποδέχεται.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Ισμήνη του δίνει τα παπούτσια στο χέρι

Στο μεταξύ, ο γάμος του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης κρέμεται από μία λεπτή κλωστή, καθώς η Ισμήνη τραβάει τον καβγά στα άκρα, απαιτώντας από τον άντρα της να απολύσει τη Σοφία. Το ζευγάρι συνεχίζει να μαλώνει για τη νεαρή γραμματέα, και τελικά ο συμβολαιογράφος δηλώνει στη γυναίκα του ότι δεν πρόκειται να την απολύσει. Θολωμένη από θυμό και ζήλια, η Ισμήνη πραγματοποιεί την απειλή της και φεύγει από το σπίτι. Πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα της και του λέει ότι χώρισε.

Ο Λυκούργος βρίσκει τον Κωνσταντίνο και με άγριες διαθέσεις του ζητά εξηγήσεις για τον χωρισμό από την κόρη του. Όμως, όσα του λέει ο άντρας τον κάνουν να αναθεωρήσει κάποιες από τις σκέψεις του. Μη γνωρίζοντας τι άλλο να κάνει, ο δικηγόρος ζητά από τη Χάιδω να συνετίσει την Ισμήνη, αλλά εκείνη παραμένει ανένδοτη και επιμένει στον χωρισμό. Την ίδια ώρα, η Αρετή και η Κούλα ετοιμάζονται για τον γάμο της Αθηνάς, ενώ η Αρετή εκπλήσσεται ευχάριστα όταν την ενημερώνουν ότι πρόκειται να αναλάβει δική της εκπομπή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ