Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Η Φιλλιώ ξεφορτώνεται την απειλή

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ο τέταρτος κύκλος της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» θα μας κρατήσει και πάλι σε αγωνία με τις συγκλονιστικές εξελίξεις, ενώ η Φιλιώ θα μας απασχολήσει έντονα καθώς νιώθει ότι απειλείται.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Η Φιλλιώ ξεφορτώνεται την απειλή

Όταν η Νάνσυ, η κόρη του Τζον, έφτασε στη Μάνη από την Αμερική για να γνωρίσει την Αθηνά και την οικογένειά της και να παρευρεθεί στον γάμο του πατέρα της, η μικρή Φιλιώ, που είχε αρχίσει να έρχεται κοντά με τον Τζον, αισθάνεται και πάλι απειλή από την παρουσία της Νάνσυς. Παρά τις προσπάθειες της Αθηνάς και του αγαπημένου της, που είχαν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της Φιλιώς και να την κάνουν να νιώσει ότι δεν θα χάσει την αγάπη της Αθηνάς, τα πράγματα άλλαξαν με την άφιξη της Νάνσυς.

Η Νάνσυ συγκατοικεί πλέον με την Αθηνά, τον Τζον και τη Φιλιώ, η οποία την ζηλεύει και φοβάται ότι ο Τζον θα την αφήσει στο περιθώριο, τώρα που έχει κοντά του την κόρη του. Έτσι, η Φιλιώ, όπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς, καταστρώνει ένα σχέδιο για να εξαναγκάσει τη Νάνσυ να φύγει από τη Μάνη και να επιστρέψει στην Αμερική. Ο Τζον, που έχει αντιληφθεί πώς αισθάνεται η μικρή, αποφασίζει να βάλει κάμερες στο σπίτι για να παρακολουθήσει τις σχέσεις της κόρης του και της Φιλιώς. Δυστυχώς, οι φόβοι του επιβεβαιώνονται γρήγορα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ