Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Φιλιώ εκβιάζει την Αθηνά με …

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ένας ανατρεπτικός σεισμός συγκλονίζει τη σειρά, με τον Τζον να επιστρέφει από την Αμερική και την Φιλιώ να χαλά τη χαρά της Αθηνάς. Η Φιλιώ, διατηρώντας τον αποστασιοποιημένο τόνο της, συνεχίζει να απορρίπτει την παρουσία του Τζον στη ζωή της Αθηνάς.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Φιλιώ εκβιάζει την Αθηνά με …

Εν τω μεταξύ, ο Τζον επιστρέφει από το ταξίδι του, ενώ η Αθηνά, γεμάτη χαρά, προετοιμάζεται να τον υποδεχθεί. Η ευφορία της Αθηνάς διαλύεται αμέσως μετά την άφιξη του Τζον, λόγω της έλλειψης ευγνωμοσύνης της Φιλιώς. Η Φιλιώ, με αγένεια, υποδέχεται τον Τζον, προκαλώντας έναν άγριο καυγά μεταξύ της και της Αθηνάς. Τονίζει στην Αθηνά ότι ο Τζον δεν είναι ευπρόσδεκτος στη ζωή της και την εκβιάζει, απαιτώντας την απομάκρυνση του από τη ζωή της.

Μπροστά στον δύσκολο αυτό δίλημμα, η Αθηνά βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Θα αγκαλιάσει τον Τζον, αγνοώντας την πίεση της Φιλιώς, ή θα υποκύψει στην απειλή και θα τον αποκλείσει από τη ζωή της; Η Αθηνά, αντιμέτωπη με τη σύγκρουση ανάμεσα στη φιλία και την αγάπη, θα πρέπει να αποφασίσει το ποιον θα επιλέξει να κρατήσει στο πλευρό της. Αυτό το δύσκολο ερωτηματικό κρέμεται σαν σκιά πάνω από τη ζωή της Αθηνάς, αναγκάζοντάς την να αντιμετωπίσει τον εσωτερικό της αγώνα και να διαλέξει ανάμεσα στον έρωτα και την αγάπη της για την μικρή Φιλιώ.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ