Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Η εκδίκηση του, αποκαλύπτει Σκοτεινά μυστικά

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Οι εξελίξεις στον τέταρτο κύκλο της σειράς υπόσχονται να καθηλώσουν το κοινό, με νέα πρόσωπα που θα φέρουν ανατροπές. Ένα από τα πιο αναμενόμενα σημεία της σεζόν είναι η εμφάνιση του Μιχάλη Χατζή, ο οποίος φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το Δημοσθένη.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Η εκδίκηση του, αποκαλύπτει Σκοτεινά μυστικά

Στο τρέιλερ, παρακολουθούμε μια τετ-α-τετ συνομιλία μεταξύ των δύο ανδρών, όπου ο Μιχάλης αποκαλύπτει τις γνώσεις του για το Δημοσθένη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στη Μάνη ήρθα για να συναντήσω μόνο εσένα. Ξέρω πάρα πολλά». Ο Μιχάλης Χατζής αναλαμβάνει τη θέση του νέου διευθυντή στην εταιρία των Βρεττάκων, αλλά η πραγματική του αποστολή είναι η εκδίκηση. Το μυστικό που συνδέει τους δύο άνδρες θα αποκαλυφθεί στη διάρκεια της σεζόν, και φαίνεται να έχει βαθιές ρίζες στο παρελθόν τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, το μυστικό αυτό αφορά το πατέρα του Μιχάλη, και τη σχέση του με το Δημοσθένη. Ο Δημοσθένης έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην οικογένεια του Μιχάλη, με τις ενέργειές του να αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια. Ο Μιχάλης δεν πρόκειται να αφήσει ατιμώρητα τα δεινά που υπέστη η οικογένειά του και στοχεύει στην εκδίκηση. Οι συγκρούσεις που θα ακολουθήσουν μεταξύ των δύο ανδρών αναμένεται να οδηγήσουν σε δραματικές εξελίξεις, που θα κρατήσουν το κοινό σε αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ