Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Η Ειρήνη σε σοκ – Οδηγείται στη στενή

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, οι εξελίξεις θα μας καθηλώσουν, καθώς η Ειρήνη καταλήγει στη φυλακή. Η Ειρήνη θα είναι το κεντρικό πρόσωπο των επόμενων επεισοδίων, καθώς οι πράξεις της και οι συνθήκες που βιώνει ανατρέπουν την πορεία της ζωής της.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Η Ειρήνη σε σοκ – Οδηγείται στη στενή

Η Ειρήνη και ο Παρασκευάς, μαζί με την Αφροδίτη και τον Χρήστο, αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι για να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους. Ωστόσο, ένα γεγονός που προκύπτει λόγω της ανευθυνότητας της Ειρήνης θα καταστρέψει τις διακοπές τους. Παρά τις αντιρρήσεις του Παρασκευά, η Ειρήνη επισκέπτεται κρυφά ένα καζίνο και χάνει όλα τα χρήματά της. Ο Παρασκευάς, εξοργισμένος από την απερίσκεπτη ενέργεια της, της επιτίθεται λεκτικά. Αντί να ζητήσει συγνώμη, η Ειρήνη απαντά με αλαζονεία, δηλώνοντας ότι ήθελε να νιώσει ένταση, αφήνοντας τον Παρασκευά σοκαρισμένο.

Αντί να μετανοιώσει, η Ειρήνη κλέβει σε ένα κατάστημα για να εκδικηθεί τον Παρασκευά. Η πράξη της αυτή την οδηγεί στη σύλληψη και την προσαγωγή της στην αστυνομία. Οι φίλοι της, εξοργισμένοι από την ασυνήθιστη συμπεριφορά της, αναγκάζονται να καταβάλουν την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη. Η κατάσταση χειροτερεύει για την Ειρήνη, καθώς, ανυποψίαστη για τις παράνομες δραστηριότητες του πατέρα της, πέφτει θύμα απαγωγής από κουκουλοφόρους. Οι απαγωγείς απειλούν την ίδια της τη ζωή. Σ’ αυτή την τρομακτική κατάσταση, η Ειρήνη προσεύχεται μόνο για την ελευθερία και την επιβίωσή της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ