Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Ειρήνη έξω φρενών – Απειλεί τον Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Ειρήνη θα εξοργιστεί στα νέα επεισόδια της σειράς λόγω του Δημοσθένη και της Ασπασίας, αφού φέρνουν στο σπίτι το μωρό της Ξένιας. Ο ντετέκτιβ ενημερώνει το ζευγάρι ότι βρήκε την κοπέλα με το παιδί στην Αλεξανδρούπολη, και οι δύο τους πηγαίνουν αμέσως να την εντοπίσουν.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Ειρήνη έξω φρενών – Απειλεί τον Δημοσθένη

Μόλις ο Δημοσθένης τη βλέπει, αρχίζει να της φωνάζει: «Νόμιζες ότι δεν θα σε ξετρύπωνα; Ακόμα και στου βοδιού το κέρατο να κρυβόσουν, πάλι θα σε έβρισκα. Πού έχεις το παιδί; Λέγε!». Η Ξένια, σοκαρισμένη και ανίκανη να μιλήσει, αντιμετωπίζει την απειλή του Δημοσθένη που βγάζει το όπλο και το βάζει στο κεφάλι της: «Φέρε μου το παιδί γιατί θα σε σκοτώσω». Η Ασπασία, τρομοκρατημένη, προσπαθεί να τον σταματήσει: «Δημοσθένη, τι κάνεις; Κατέβασε το όπλο τώρα».

Ωστόσο, εκείνος δεν την ακούει και η Ξένια υποχωρεί, παραδίδοντας το παιδί στον Δημοσθένη και την Ασπασία. Η Ξένια είναι καταρρακωμένη, ενώ η Ασπασία συγκινείται με την προοπτική να μεγαλώσει το παιδί. Ο Δημοσθένης, αναλαμβάνοντας δράση, βρίσκει αμέσως μια γυναίκα για να βοηθάει στην ανατροφή του μωρού. Στο μεταξύ, η Ειρήνη αρνείται κατηγορηματικά να αποδεχτεί τον ερχομό του μωρού στο σπίτι: «Δεν το θέλω, σας το είχα πει. Σας το είχα δηλώσει ότι αν φέρετε αυτό το μωρό στο σπίτι, εγώ θα φύγω, ξεχάστε με».

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, η Ειρήνη θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να διώξει το μωρό. Θα καταστρώσει ένα σχέδιο για να απαλλαχτεί από την παρουσία του γιου του Δημοσθένη, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα συναισθήματα της Ασπασίας. Η ένταση ανάμεσα στους χαρακτήρες θα κορυφωθεί, με την Ειρήνη να αγωνίζεται να επιβάλει τη βούλησή της. Η επιμονή της θα δημιουργήσει δραματικές εξελίξεις στη σειρά, καθώς οι σχέσεις ανάμεσα στους πρωταγωνιστές δοκιμάζονται με σκληρό τρόπο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ