Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Η Δίκη μυρίζει μπαρούτι – Η Ιουλία διαλύεται

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Στα ανατρεπτικά νέα επεισόδια της σειράς, η Ιουλία βιώνει τραγικές στιγμές, καθώς θα βρεθεί στο δικαστήριο και θα καταρρεύσει. Επιστρέφει στη Μάνη από την Αθήνα, μαζί με τον γιο της, για να ετοιμάσει τον γάμο της με τον Στάθη.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Η Δίκη μυρίζει μπαρούτι – Η Ιουλία διαλύεται

Ο γάμος τους τελικά πραγματοποιείται, συμβολίζοντας τον μεγάλο τους έρωτα, και γιορτάζεται με αγαπημένους φίλους και κουμπάρους, την Αριάδνη και τον Λυκούργο. Ωστόσο, μετά την ευτυχισμένη αυτή στιγμή, αρχίζουν τα προβλήματα για την Ιουλία. Στα επόμενα επεισόδια, παρακολουθούμε τη δίκη που αφορά την εμπορία βρεφών, στην οποία εμπλέκεται ο γυναικολόγος της Ιουλίας. Ο γιατρός είχε αρπάξει την Αριάδνη μόλις γεννήθηκε για να την πουλήσει, λέγοντας ψέματα στη μητέρα της ότι το μωρό πέθανε κατά τη γέννα.

Η δίκη ξεκινά και όλοι αναμένουν δικαιοσύνη, αλλά ο γιατρός αρχίζει να λέει ψέματα για να γλιτώσει την ποινή. Διαστρεβλώνει την αλήθεια και ρίχνει το φταίξιμο στην Ιουλία. Η Αριάδνη ταράσσεται ακούγοντας τις κατηγορίες στο δικαστήριο και αρχίζει να αμφιβάλλει για την αλήθεια των ισχυρισμών της μητέρας της. Στην αίθουσα του δικαστηρίου, η Ιουλία καταρρέει συναισθηματικά και ξεσπά σε λυγμούς. Η σχέση της με την Αριάδνη, που έχει χτιστεί με μεγάλο κόπο και αγώνα, απειλείται σοβαρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ