Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Χάιδω βάζει φυτίλια στον Παρασκευά

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η δράση κορυφώνεται με τη Χάιδω να επεμβαίνει στη σχέση του Παρασκευά και της Ειρήνης, οδηγώντας τους σε χωρισμό.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Χάιδω βάζει φυτίλια στον Παρασκευά

Αρχικά, ο Παρασκευάς αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι ο Μιλτιάδης τρέφει συναισθήματα για εκείνη. Ωστόσο, η Βασιλική αντιδρά έντονα, αποφεύγοντας οποιαδήποτε συζήτηση πάνω στο θέμα. Παράλληλα, η Αρετή προετοιμάζεται μεθοδικά για να δημιουργήσει εκπλήξεις στον επερχόμενο γάμο της Ιουλίας και του Στάθη, που θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο. Η Αριάδνη, ερωτευμένη με τον Κουράκο, αποφασίζει ότι δεν θέλει να κρύβει πια τη σχέση τους και σκοπεύει να μιλήσει στην Ιουλία. Ωστόσο, ο Γιώργης προσπαθεί να την αποτρέψει με κάθε τρόπο.

Εντωμεταξύ, η Αφροδίτη καταλαβαίνει τι συμβαίνει μεταξύ Αριάδνης και Κουράκου και το συζητά με τον Χρήστο, ο οποίος εκδηλώνει έντονη ζήλια. Στο μεταξύ, ο Παρασκευάς παρατηρεί κάτι ασυνήθιστο στη Νόρα κατά τη συνάντησή τους στο καφενείο, που τον κάνει να ταραχτεί. Ταυτόχρονα, η Αρετή, προσπαθώντας να χαλάσει το γάμο της Ιουλίας και του Στάθη, αγοράζει ένα προκλητικό δώρο, αλλά δεν καταφέρνει να επηρεάσει την τελετή. Τέλος, η Χάιδω συμβουλεύει τον Παρασκευά να βάλει τέλος στη σχέση του με την Ειρήνη, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ