Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Χάιδω κάνει την ανατροπή

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Χάιδω αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και εκτονώνεται μπροστά στον Δημοσθένη σχετικά με τον Παρασκευά, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Χάιδω κάνει την ανατροπή

Ο Παρασκευάς επιλέγει να εγκαταλείψει τη Μάνη με σκοπό να χαθεί από τον Δημοσθένη και την Ειρήνη. Παρόλα αυτά, ο ίδιος κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου, όπου ζουν μαζί. “Τί σκοπεύεις να κάνεις; Να μείνουμε έτσι, ένας πάνω στον άλλον; Να μην μπορώ ούτε να αναπνεύσω;” λέει εκνευρισμένα ο Λυκούργος στον Παρασκευά, καθώς η κοινή τους διαβίωση δεν πηγαίνει καλά. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης αποστέλλει ένα απειλητικό μήνυμα στον Παρασκευά. “Καλύτερα να γυρίσεις πίσω, γιατί σε θα βρω οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι,” τον προειδοποιεί, ανυπομονώντας για την αντίδρασή του.

 

Ταυτόχρονα, η Αμαλία κινεί το πρώτο της βήμα προς την Αθηνά. Ωστόσο, η Χάιδω αποφασίζει να επισκεφθεί τον Δημοσθένη και να του επιστρέψει το κλειδί του τζιπ που του είχε δώσει. “Δημοσθένη, παρακαλώ, πάρε πίσω αυτό το κλειδί. Ο Παρασκευάς δεν το θέλει το αυτοκίνητο που του χάρισες,” του λέει. Ο Δημοσθένης αναθεωρεί τη στάση του και, από εκεί και πέρα, η Ασπασία αναλαμβάνει δράση για να φέρει συμφιλίωση μεταξύ τους.

 

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ