Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αθηνά σε σοκ – Ξεφτιλίζεται την ημέρα του γάμου της

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Σύντομα θα αποκαλυφθούν τα μεγάλα μυστικά της Αθηνάς στο μεγάλο φινάλε της σειράς του MEGA. Αρχικά, η Αμαλία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εισβάλλει στο γλέντι και πυροβολεί αδιστάκτως τον Ισίδωρο.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αθηνά σε σοκ – Ξεφτιλίζεται την ημέρα του γάμου της

Ο άτυχος άντρας καταρρέει αιμόφυρτος, και οι παρευρισκόμενοι τρέχουν σοκαρισμένοι να τον βοηθήσουν. Το περιστατικό αυτό οδηγεί στην άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ η Αμαλία συλλαμβάνεται από τον Κουράκο για απόπειρα δολοφονίας. Η Αθηνά και ο Τζον αντιμετωπίζουν την πικρή αλήθεια ότι ο γάμος τους έχει σημαδευτεί από το αίμα και η ευτυχία τους διήρκεσε μόλις λίγο. Η κυκλοφορία του βιβλίου της μητέρας της Αθηνάς, Μαρίας, προκάλεσε δυσφορία παρόλο που είχε επικρατήσει ηρεμία λόγω του γάμου.

Ωστόσο, η επόμενη μέρα φέρνει έναν νέο γύρο ανατροπών. Στις σελίδες του βιβλίου προκύπτουν μυστικά και σκοτεινές πλευρές για όλους τους ήρωες, συμπεριλαμβανομένης και της Αθηνάς, όπως θα φανεί στα επόμενα επεισόδια. Οι αποκαλύψεις αυτές σοκάρουν τους πάντες και ορισμένοι ήρωες θα οδηγηθούν στα άκρα. Τελικά, η ζωή των χαρακτήρων ανατρέπεται από τη βίαιη πράξη της Αμαλίας και τις αποκαλύψεις του βιβλίου. Οι σκοτεινές πλευρές και τα κρυφά μυστικά φέρνουν μια νέα διάσταση στην ιστορία, αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται τι άλλο μπορεί να αποκαλυφθεί καθώς η σειρά φτάνει στο τέλος της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ