Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αθηνά παίρνει το αίμα της πίσω

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Αθηνά θα δείξει το σκληρό και σατανικό της πρόσωπο για να αντιμετωπίσει την Αμαλία.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αθηνά παίρνει το αίμα της πίσω

Όλα ξεκινούν όταν η Αμαλία μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος θα παντρέψει την Αθηνά με τον Τζον. Παρά το ότι γνωρίζει πως ο δήμαρχος θέλει να κρατήσει τον γάμο μυστικό, η Αμαλία πλησιάζει την Αθηνά με το πρόσχημα να της ευχηθεί. Η Αθηνά την διώχνει λέγοντάς της πως δεν είναι ευπρόσδεκτη στον γάμο. Θιγμένη, η Αμαλία αποφασίζει να εκδικηθεί. Την καλεί για μια συνάντηση, με σκοπό να την παγιδέψει, όπως έκανε και με τον Μάνο, καταγράφοντας την στον κινητό της.

Η Αθηνά, γνωρίζοντας τι είχε κάνει η Αμαλία στον Μάνο, δέχεται να συναντηθούν, προετοιμασμένη για όλα. Στη συνέχεια, η Αμαλία μοντάρει τη συζήτησή τους κατάλληλα και παρουσιάζει το ηχητικό στον Ισίδωρο για να τον πείσει ότι δεν λέει ψέματα και να τον γεμίσει με ψέματα για την Αθηνά. Ο Ισίδωρος, πειθόμενος από το ηχητικό, γίνεται έξαλλος και κατηγορεί την Αθηνά ότι διαβάλλει τη γυναίκα του. Την καλεί για εξηγήσεις, αλλά η Αθηνά του αποκαλύπτει την πραγματική συνομιλία με την Αμαλία. Μετά την αλήθεια, ο Ισίδωρος της ζητά συγγνώμη και αποφασίζει να χωρίσει οριστικά την Αμαλία.

«Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε από το σπίτι. Σε είχα προειδοποιήσει. Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου!» της λέει. Η Αμαλία, νομίζοντας ότι η απόφαση του είναι πρόσκαιρη, υπακούει και την επόμενη μέρα πηγαίνει στο δημαρχείο. Εκεί, ο σύζυγός της της ανακοινώνει: «Δεν έχεις καμία δουλειά στο γραφείο, απολύεσαι!» Εκείνη, γεμάτη μίσος για την Αθηνά, την απειλεί πλέον ανοιχτά, θεωρώντας την υπεύθυνη για τον χωρισμό της.

Με αυτή την εξέλιξη, η Αθηνά βγαίνει νικήτρια από την αντιπαράθεση, δείχνοντας την ικανότητά της να αντιμετωπίζει τις αντιπάλους της με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία. Η Αμαλία, από την άλλη, βρίσκει τον εαυτό της εκτός σπιτιού και εργασίας, γεμάτη οργή και μίσος, έτοιμη να συνεχίσει την εκδίκησή της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ