Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αριάδνη τρώει ξανά άκυρο

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς στο MEGA, η Αριάδνη θα αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές. Η αγάπη της για τον Χρήστο δεν σβήνει εύκολα, και καθημερινά βυθίζεται στη θλίψη. Παρά την προτροπή του Στάθη, δυσκολεύεται να ανοίξει την καρδιά της σε νέα αγάπη, ενώ η κατάθλιψη την πλησιάζει.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αριάδνη τρώει ξανά άκυρο

Η ανεπιστρεπτική απώλεια του Χρήστου την ταλαιπωρεί, καθώς γνωρίζει πως ο ίδιος επιθυμεί την παρουσία της, αλλά επιλέγει να παραμείνει με την Αφροδίτη. Ωστόσο, ο Κουράκος καταφέρνει να την καθησυχάσει και να της δώσει λίγη ανακούφιση, ενώ ο Γιώργης επίσης δείχνει ενδιαφέρον γι’ αυτήν. Η έλευση της Νάνσυ, κόρης του Τζον από την Αμερική, σηματοδοτεί μια νέα αναταραχή. Η παρουσία της κεντρίζει το ενδιαφέρον του Κουράκου, και σύντομα γίνονται ζευγάρι. Αυτή η εξέλιξη πληγώνει ξανά την Αριάδνη, που δεν μπορεί να κατανοήσει αυτό που συμβαίνει.

Έτσι, η ζωή της Αριάδνης μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν δεν υπόσχεται ευτυχισμένο τέλος. Οι αναταραχές και οι αναπάντεχες αλλαγές φέρνουν νέο πόνο και θλίψη, αφήνοντάς την να αντιμετωπίζει άγριες θάλασσες στην αναζήτηση της ευτυχίας της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ