Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αρετή ανακατεύει ξανά την τράπουλα

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αρετή επιστρέφει δυναμικά στον τέταρτο κύκλο της σειράς, αφού η παρουσία της στη σειρά είναι απαραίτητη για την εξέλιξη της πλοκής. Ως πρώην σύζυγος του Στάθη, θα δημιουργήσει και πάλι αναταραχές και προβλήματα, ανακατεύοντας τις καταστάσεις για ακόμα μία φορά.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αρετή ανακατεύει ξανά την τράπουλα

Η άφιξη του πατέρα Τιμόθεου στη Μάνη, για να αντικαταστήσει τον προηγούμενο ιερέα, θα πυροδοτήσει νέες συγκρούσεις. Ο Τιμόθεος είναι αυστηρός με την τήρηση των θείων νόμων, ενώ παράλληλα στηρίζει οικονομικά αδύναμες οικογένειες, προσφέροντάς τους τρόφιμα και χρήματα. Ωστόσο, η Αρετή δεν τον βλέπει με καλό μάτι. Η αντιπάθειά της απέναντι στον ιερέα κορυφώνεται όταν εκείνος ζητά δωρεάν τρόφιμα από το κατάστημά της για φτωχές οικογένειες. Εκείνη αρνείται κατηγορηματικά και τον διώχνει από το μαγαζί της, γεγονός που οδηγεί σε έντονη σύγκρουση μεταξύ τους.

Παράλληλα, η Αρετή μαθαίνει για τον επικείμενο γάμο του Στάθη με την Ιουλία, γεγονός που την εξοργίζει. Καταλαμβάνεται από ζήλια και θυμό, φτάνοντας στο σημείο να καταριέται το ζευγάρι. Η επιθυμία της να τους εκδικηθεί για τον πόνο που νιώθει την οδηγεί να καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο για να χαλάσει την τελετή του γάμου τους. Την ίδια στιγμή, η Ασπασία και η Κούλα προσπαθούν μάταια να την αποτρέψουν από τις επικίνδυνες σκέψεις της, αλλά η Αρετή είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στα σχέδιά της, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ