Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αντωνία ξεσπά σε Βασιλική – Αφροδίτη

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, η Αφροδίτη και η Βασιλική θα βρεθούν αντιμέτωπες με μια σοκαριστική κατάσταση και θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην αντιμετώπισή της. Η Ισμήνη, ενώ βρίσκεται σε ενεργή προετοιμασία για το άνοιγμα του νέου κέντρου αισθητικής στην Αερόπολη, ζητά τη βοήθεια της Αφροδίτης και της Βασιλικής.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αντωνία ξεσπά σε Βασιλική – Αφροδίτη

Οι δύο φίλες της ανταποκρίνονται θερμά στο αίτημά της, προσφέροντας τη βοήθειά τους για τη νέα επιχείρησή της. Ωστόσο, η Αντωνία εισβάλλει ξανά στο εργαστήριο, δημιουργώντας ένα νέο επεισόδιο. Η Ισμήνη, έκπληκτη μπροστά στον θυμό της Αντωνίας δέχεται να την ακούσει. Η Αντωνία της ζητάει να μιλήσει στην Αλκμήνη, παρακαλώντας την να μην παντρευτεί τον Ορέστη.

Η Ισμήνη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, διαβεβαιώνει την Αντωνία ότι δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσά τους, αλλά αυτή δεν την πιστεύει και εκρήγνυται, κατηγορώντας την. Η Βασιλική και η Αφροδίτη σοκάρονται από την κρίση της Αντωνίας, ενώ η Ισμήνη ξεσπάει σε κλάματα. Όταν επιστρέφει στο σπίτι, ο Κωνσταντίνος την προτρέπει να καταγγείλει την Αντωνία, έχοντας ως μάρτυρες τη Βασιλική και την Αφροδίτη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ