Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αλκμήνη δέχεται δολοφονική επίθεση

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Οι επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά θα ανατρέψουν τα πάντα, καθώς η Αντωνία θα εκτελέσει φονική επίθεση ενάντια στην Αλκμήνη.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αλκμήνη δέχεται δολοφονική επίθεση

Η Βασιλική, αν και απογοητευμένη από τον Φίλιππο, υπόσχεται να στηρίξει τη μάνα του, παροτρύνοντάς τον να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Το δικαστήριο της μητέρας του θα είναι η προτεραιότητά της. Παράλληλα, ο Κουράκος, κάνοντας έρωτα με την Έφη από το μπαρ, αποφασίζει να της πει ότι δεν επιθυμεί καμία περαιτέρω επαφή, χαρακτηρίζοντας την ως ένα απλό διάλειμμα στην καθημερινότητα του. Αυτή αποκρίνεται με αηδία προς τις δηλώσεις του.

Την ίδια στιγμή, η Αντωνία, υπό την επήρεια του αλκοόλ, εισβάλλει στο δωμάτιο της κοιμώμενης Αλκμήνης με ένα μαχαίρι στο χέρι. Η Αλκμήνη ξυπνάει και γεμάτη φρίκη, αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και αναρωτιέται για τον λόγο της παρουσίας της Αντωνίας στο δωμάτιο της κρατώντας και ένα μαχαίρι μάλιστα. Η Αντωνία, σοκαρισμένη από τη δική της πράξη, αφήνει το μαχαίρι και φεύγει, ενώ η Αλκμήνη τρομοκρατημένη τρέχει να κλειδώσει την πόρτα. Η ερώτηση που παραμένει είναι εάν η Αντωνία θα φέρει εις πέρας την πράξη του φόνου ή αν θα υπάρξει κάποια αναστροφή της κατάστασης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ