Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αγγελική ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Μετά τον εμπρησμό στο σπίτι των Βρεττάκων, η Αγγελική δέχεται ψυχολογική υποστήριξη, αλλά η κατάσταση εξελίσσεται σε εφιάλτη. Ο Μάνος και ο Στάθης εισβάλλουν στο φλεγόμενο σπίτι του Ισίδωρου και καταφέρνουν να σώσουν την Αγγελική, η οποία βρίσκεται σε σοκ και δυσκολεύεται να συνέλθει.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αγγελική ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Η κατάσταση της Αγγελικής απαιτεί ψυχολογική στήριξη, και η Νόρα, η αρραβωνιαστικιά του Μιχάλη, φτάνει στην Μάνη και αναλαμβάνει την μικρή. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Μαρίνα αναγνωρίζουν την τύχη τους που η Νόρα βρίσκεται στην περιοχή ακριβώς τη στιγμή που η Αγγελική χρειάζεται βοήθεια. Από κοινού, αποφασίζουν να εμπιστευτούν τη θεραπεία της Αγγελικής στη Νόρα, ελπίζοντας ότι θα την βοηθήσει να ξεπεράσει τις τραυματικές της εμπειρίες. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν ότι η Νόρα δεν είναι η αθώα επαγγελματίας που φαίνεται.

Στην πραγματικότητα, είναι επικίνδυνη και συνδέεται με ένα κύκλωμα παιδεραστίας. Για τη Νόρα, η εμπιστοσύνη των Βρεττάκων αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να επεκτείνει την εγκληματική της δράση στην περιοχή, ανοίγοντας διάπλατα όλες τις πόρτες για εκείνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η επιστροφή της Αντιγόνης από το Λονδίνο προκαλεί μεγάλη χαρά στον πατέρα της, Ισίδωρο. Ανανεωμένη και ήρεμη, η Αντιγόνη εκπέμπει σιγουριά, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τους γύρω της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ