Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αγγελική στο στόχαστρο της Αμαλίας

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αμαλία επιδιώκει την απόλυτη καταστροφή του Ισίδωρου και στο φινάλε αυτής της σεζόν στη σειρά κάνει την μικρή Αγγελική θύμα της για να εκδικηθεί. Η Αμαλία γνωρίζει πόσο πολύ αγαπά ο Ισίδωρος την εγγονή του και στοχεύει στο ευαίσθητο σημείο του, επειδή δεν δέχεται να χάνει.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αγγελική στο στόχαστρο της Αμαλίας

Σκοπεύει να τον εκδικηθεί επειδή έσπασε το προγαμιαίο τους συμβόλαιο. Η Ελευθερία, η γυναίκα που φροντίζει την Αγγελική, ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι δεν μπορεί πια να δουλεύει γι’ αυτούς. Η Αμαλία βλέπει αυτή την εξέλιξη ως ευκαιρία να βρει εκείνη μια νέα γυναίκα για να έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Όταν ο Ισίδωρος τη διώχνει από το σπίτι, η Αμαλία προχωρά στο επόμενο σχέδιό της με σκοπό να τον βλάψει.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αγγελική γίνεται το θύμα της εκδίκησης της Αμαλίας. Η Αμαλία εκμεταλλεύεται την απουσία της Ελευθερίας και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την Αγγελική ως μέσο για να πετύχει τον στόχο της. Η Αμαλία καταφεύγει σε ακραίες πράξεις για να καταστρέψει τον Ισίδωρο, χωρίς να διστάζει να βάλει σε κίνδυνο την μικρή Αγγελική.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ