Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Γίνεται ο εφιάλτης του Κωνσταντίνου

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές καθώς ο Κωνσταντίνος εμπλέκεται ξανά με τον Δημοσθένη. Ο Δημοσθένης, συνεχώς στο προσκήνιο του τέταρτου κύκλου, αντιλαμβάνεται την εχθρική στάση της Ισμήνης απέναντί του.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Γίνεται ο εφιάλτης του Κωνσταντίνου

Σε μια συζήτηση που έχει με τον Κωνσταντίνο, ο Δημοσθένης διαμαρτύρεται για την αντιπάθεια που δείχνει η Ισμήνη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Ισμήνη ακούει τον Δημοσθένη να απειλεί τον Κωνσταντίνο. Στη συνέχεια, υπό την πίεση του συζύγου της, ανακαλύπτει την αλήθεια για τον χαρακτήρα του Καπερνάρου. Από τη στιγμή αυτή, η Ισμήνη αρχίζει να εκδηλώνει την αντιπάθειά της ανοιχτά στον Δημοσθένη. Ο Δημοσθένης υποψιάζεται ότι η Ισμήνη έχει πληροφορίες για εκείνον από τον Κωνσταντίνο και πηγαίνει στο γραφείο του για εξηγήσεις.

Του λέει με ένταση: «Κάτι έχεις πει στη γυναίκα σου, πρόσεχε…». Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει μοιραστεί οτιδήποτε με την Ισμήνη. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος προειδοποιεί την Ισμήνη να προσέχει με τον Δημοσθένη λέγοντας της: «Ισμήνη, μην φέρεσαι στον Δημοσθένη σαν να ξέρεις κάτι για αυτόν. Είναι αδίστακτος. Κάνε ό,τι σου λέω, γιατί η ζωή όλων μας είναι σε κίνδυνο».

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ