Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Έτσι ξεφορτώνεται η Ειρήνη το μωρό

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο ερχομός του μωρού της Ξένιας στο σπίτι του Δημοσθένη, όπως θα δούμε στα επεισόδια του τέταρτου κύκλου, αναστατώνει την Ειρήνη. Η Ειρήνη, που επιθυμεί να διατηρήσει την ησυχία και την περιουσία της ανέπαφη, δεν μπορεί να δεχτεί την παρουσία του μωρού στο σπίτι της. Η Ξένια, απογοητευμένη που χάνει το παιδί της από τα χέρια της, αναζητά με αγωνία τρόπο για να το αποκτήσει ξανά.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Έτσι ξεφορτώνεται η Ειρήνη το μωρό

Μια μέρα, η Ειρήνη προσεγγίζει την Ξένια με μια πρόταση: “Θα κανονίσω εγώ να σου επιστραφεί το μωρό”, της λέει με σκληρότητα. “Αλλά θέλω να εξαφανιστείς για πάντα από τη ζωή μας, από τη στιγμή που το πάρεις.” Η πρόταση της Ειρήνης σοκάρει την Ξένια, αλλά η ανάγκη της να επαναφέρει το παιδί της την ωθεί στη συμφωνία. Καθώς πλησιάζει η στιγμή της παράδοσης, η Ειρήνη σχεδιάζει κάθε λεπτομέρεια. Τονίζει στη Ξένια ότι οποιαδήποτε προσπάθεια επαναφοράς στο μέλλον θα έχει σοβαρές συνέπειες.

Η Ξένια, με καρδιά βαριά αλλά με απεγνωσμένη αγάπη για το παιδί της, αποδέχεται τους όρους. Η νύχτα της ανταλλαγής φτάνει. Με ψυχρότητα, η Ειρήνη παραδίδει το μωρό στην Ξένια, η οποία το παίρνει στην αγκαλιά της με συναισθήματα ανακούφισης και πόνου. Καθώς η Ειρήνη βλέπει τη Ξένια να φεύγει με το παιδί, ξέρει ότι έχει επιτύχει τον σκοπό της. Οι δυο γυναίκες, καθεμία με τον δικό της πόνο και αντίληψη για τη ζωή, αφήνουν πίσω τους μια σκοτεινή συναλλαγή που θα επηρεάσει τις ζωές τους για πάντα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ