Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Έτσι αποκαλύπτεται η σατανική Νόρα

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο τέταρτος κύκλος της σειράς φέρνει αναταράξεις και ανατροπές. Η Νόρα αποκαλύπτει την αληθινή της φύση, καθώς ο Μιχάλης την εγκαταλείπει οριστικά. Φτάνοντας στην Αρεόπολη, επικεντρώνεται στην Αγγελική και άλλα παιδιά που έχουν επηρεαστεί από το περιβάλλον της, όντας μπλεγμένη στον κόσμο της παιδικής πορνογραφίας.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Έτσι αποκαλύπτεται η σατανική Νόρα

Η καταστροφή αυτή δεν διαρκεί πολύ, καθώς η αληθινή φύση της Νόρας αποκαλύπτεται πόσο σατανική και βρώμικη είναι σχετικά σύντομα. Ο Μιχάλης, σοκαρισμένος από τη συμπεριφορά της γυναίκας που εμπιστευόταν τόσο καιρό, αποφασίζει να την βγάλει από τη ζωή του, καταγράφοντας το τραυματικό αυτό γεγονός στον επερχόμενο κύκλο της σειράς. Η πορεία της Νόρας στη σειρά ολοκληρώνεται σε περίπου 20 επεισόδια, ενώ ο συνεργάτης του Τζον βρίσκει τον έρωτα στα μάτια της Αριάδνης.

Η σχέση τους εξελίσσεται γρήγορα και δεν αργεί να γίνουν ζευγάρι, προετοιμάζοντας το έδαφος για νέες δυναμικές και ανατροπές στον κόσμο της σειράς. Με αυτές τις συναρπαστικές εξελίξεις, η σειρά συνεχίζει να κρατάει το κοινό σε αγωνία, προετοιμάζοντας το έδαφος για νέες περιπέτειες και ανατροπές στο μέλλον.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ