Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Έρχονται Ανατροπές στη ζωή του Γιώργη

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς, ο ρόλος του Γιώργη Κουράκου αναμένεται να κρύβει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Στον τρίτο κύκλο, ο Κουράκος βίωσε σημαντικές αλλαγές με την αποχώρηση της Δήμητρας και του Ορέστη, του αγαπημένου του φίλου. Η ζωή του ήταν αφιερωμένη στη δουλειά, χωρίς χώρο για έναν νέο έρωτα.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Έρχονται Ανατροπές στη ζωή του Γιώργη

Ωστόσο, στο νέο κύκλο, θα δούμε τη ζωή του να παίρνει μια νέα τροπή. Η φιλία του με την Αριάδνη θα εξελιχθεί σε έναν έντονο έρωτα. Οι δυο τους θα ζήσουν μια καυτή ερωτική βραδιά και σταδιακά θα γίνουν ζευγάρι. Παρά τις πολλές προκλήσεις και αντιδράσεις γύρω τους, η σχέση τους θα παραμείνει δυνατή και θα ανανεώσει τη ζωή του Κουράκου. Επιπλέον, ο Κουράκος θα συνεχίσει να διαπρέπει στη δουλειά του, ερευνώντας την εμπρηστική επίθεση που κατέστρεψε τα σπίτια της Αθηνάς και του Ισίδωρου.

Η έρευνά του θα τον οδηγήσει στην Αμαλία, η οποία όμως θα έχει εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος. Αποφασισμένος, ο Κουράκος θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης για την Αμαλία, κατηγορώντας την για διπλό εμπρησμό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ