Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ένας φάκελος καίει τον Βαφέα

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Σε μεγάλο σοκ βρίσκεται ο δικηγόρος του Βαφέα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η δίκη της Χάιδως φτάνει στο αποκορύφωμα και ο Λυκούργος ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τη σύζυγό του.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ένας φάκελος καίει τον Βαφέα

Ο Βαφέας, αν και εξαγριωμένος, απαιτεί δικαιοσύνη. Κανείς δεν είναι έτοιμος για τη δίκη που ξεκινά. Ο Βαφέας εκτοξεύει απειλές κατά της οικογένειας Στεφανέα. Ωστόσο, ο Λυκούργος δεν μιλάει ακόμα. Μέσα στην αίθουσα δικαστηρίου, ξαφνικά παραδίδει ένα φάκελο στον δικαστή. Αποκαλύπτεται ότι ο Βαφέας είχε βρεθεί φυλακισμένος στη Ρουμανία. Το σκοτεινό αυτό παρελθόν φέρνει κίνδυνο στο φως και απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

Ο δικηγόρος του Βαφέα εκρήγνυται από θυμό και απορία που δεν του αποκάλυψε αυτήν την πληροφορία. Η στάση του Βαφέα μετά από αυτή τη σοκαριστική αποκάλυψη παραμένει άγνωστη. Η ημέρα αυτή στο δικαστήριο ανατρέπει τα πάντα. Θα καταφέρει ο Βαφέας να αποφύγει τη φυλάκιση και να στείλει τη Χάιδω φυλακή; Ή το παρελθόν του θα του κοστίσει τα πάντα; Όλες οι απαντήσεις αναμένονται σε αυτήν τη συναρπαστική δίκη. Η αίσθηση ανασφάλειας κυριαρχεί στο δικαστήριο καθώς η απρόβλεπτη ανατροπή φέρνει αμφιβολία σε κάθε πλευρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ