Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ένα πτώμα σπέρνει τον πανικό

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Στο πρώτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της σειράς, θα δούμε ένα πτώμα. Το τρέιλερ αποκαλύπτει ότι η φωτιά που άναψε η Αμαλία στη βίλα του Ισιδώρου οδήγησε σε μια τραγωδία. Η μικρή Αγγελική και η νταντά της, Ελευθερία, παγιδεύτηκαν στη φωτιά, ενώ οι Στάθης και Μάνος προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να τις σώσουν.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ένα πτώμα σπέρνει τον πανικό

Οι πληροφορίες για το πρώτο επεισόδιο δείχνουν ότι οι δύο άνδρες θα καταφέρουν να βγάλουν ζωντανή την Αγγελική. Δυστυχώς, η Ελευθερία δεν θα επιβιώσει από την καταστροφή. Το τρέιλερ επιβεβαιώνει αυτή την τραγική εξέλιξη, με την Αμαλία να βρίσκεται κρυμμένη πίσω από τη φωτιά. Εκείνη πληρώνει τον εμπρηστή που προκάλεσε τις φωτιές στις κατοικίες της Αθηνάς και του Ισιδώρου, αναφωνώντας «κάψατε άνθρωπο». Στην οθόνη εμφανίζεται επίσης ένα ιατροδικαστικό σάκος, ο οποίος περιέχει το πτώμα του θύματος.

Αυτό το πτώμα ανήκει στην Ελευθερία, όπως θα αποκαλυφθεί στον τέταρτο κύκλο της σειράς. Ο Κουράκος θα αναλάβει την έρευνα για να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό. Η υπόθεση του εγκλήματος θα είναι το κεντρικό σημείο της νέας σεζόν, αποκαλύπτοντας την αλήθεια πίσω από τις φωτιές και τις δραματικές εξελίξεις στη ζωή των ηρώων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ