Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ένα μυστικό στοιχειώνει το παρόν

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Η Βασιλική και η Αριάδνη πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο, προκαλώντας χαρά τόσο στον Στάθη όσο και στην Ιουλία. Αρχίζουν να αποκαλύπτουν τα μυστικά τους, με τη Βασιλική να εκμυστηρεύεται στην Αριάδνη τον φόβο της για την εξέλιξη του γάμου της με τον Φίλιππο.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ένα μυστικό στοιχειώνει το παρόν

Ταυτόχρονα, αντιλαμβάνεται περίεργες συμπεριφορές ανάμεσά της και στον Χρήστο. Καθώς φτάνει η μέρα των γενεθλίων του Στάθη, η Βασιλική και η Αριάδνη αποφασίζουν να τον εκπλήξουν θετικά. Προετοιμάζουν μια τούρτα με κεράκια και την παρουσιάζουν απρόσμενα, με αποτέλεσμα ο Στάθης να αντιδρά έντονα, αρνούμενος τη γιορτή των γενεθλίων του. Οι δύο γυναίκες αντιμετωπίζουν τη δυσκολία της κατάστασης, χωρίς να γνωρίζουν το παρελθόν του Στάθη.

Συγκλονίζονται όταν ανακαλύπτουν το μυστικό που τον στοιχειώνει από τα παιδικά του χρόνια. Μια τραυματική εμπειρία κατά τα γενέθλιά του τον οδήγησε να αποφεύγει αυτήν την ημέρα και να μην τη γιορτάζει ποτέ ξανά. Ωστόσο, η σχέση του Στάθη με την Αριάδνη δοκιμάζεται ξανά όταν ανακαλύπτει ότι η τελευταία έχει επαφές με την Αφροδίτη και αναλαμβάνει χρέη μαγείρισσας στην κουζίνα, πράγμα που τον οδηγεί σε έντονη οργή όταν το μάθει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ