Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Εκτός εαυτού ο Λυκούργος με τα σχόλια να τρέχουν σε όλη τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Εκτός εαυτού θα βγει ο Λυκούργος στην γη της ελιάς, με τα σχόλια να τρέχουν σε όλη τη Μάνη. Η κόρη του η Ισμήνη επιστρέφει στον τόπο της, μαζί με την κόρη της. Τα μάτια της προδίδουν πως κάτι κακό έγινε.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Εκτός εαυτού ο Λυκούργος με τα σχόλια να τρέχουν σε όλη τη Μάνη

Ο Λυκούργος αγκαλιάζει το παιδί του, το οποίο σπαράζει. Η Ισμήνη έφυγε από το εξωτερικό, αφήνοντας τον άντρα της πίσω. Η κατάσταση στο σπίτι έγινε αφόρητη για την ίδια, αλλά και για το παιδί της.

Αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο, βρίσκει παρηγοριά και δύναμη από τον πατέρα της. Ο Λυκούργος είναι έτοιμος να την βοηθήσει, να την υπερασπιστεί με κάθε κόστος. Τα πρώτα προβλήματα ξεσπούν στο χωριό…

Η άφιξη της Ισμήνης θα προκαλέσει σύγχυση στην Αρεόπολη. Όλοι θα τρέξουν να σχολιάσουν πως την εγκατέλειψε ο σύζυγός της και πως θα μείνει μόνη της με ένα παιδί στην αγκαλιά.

Ο Λυκούργος εξοργίζεται με όλα όσα ακούγονται στη Μάνη και για πρώτη φορά δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, στην γη της ελιάς. Κανείς δε μπορεί να τον ηρεμήσει. Στο πλευρό του βρίσκεται η Χάιδω, η οποία τον συμβουλεύει να ηρεμήσει.

Η Ισμήνη κάνει τα πρώτα της βήματα, για να ξεπεράσει τον χωρισμό της. Η Μυρτάλη δέχεται να την υποδεχτεί με χαρά, ως νέο μέλος στην παρέα της. Μία όμορφη φιλία γεννιέται ανάμεσα στις νεαρές πρωταγωνίστριες της σειράς.

Τα σχόλια, όμως, συνεχίζονται. Ο Λυκούργος, όπου σταθεί ακούει για την κόρη του. Ήρθε η στιγμή να αναλάβει δράση…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς λυκουργος