Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Έκανα ό,τι θα έκανε κάθε μάνα για να σώσει το σπλάχνο της

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, καθώς η σκηνή με την Χάιδω και την απολογία της αναμένεται να προκαλέσει συγκίνηση και δάκρυα. Οι παρευρισκόμενοι προσμένουν αναμετρώντας τις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Έκανα ό,τι θα έκανε κάθε μάνα για να σώσει το σπλάχνο της

Αρχικά, η Μαργαρίτα καταθέτει ενώπιον του δικαστηρίου, εκφράζοντας τη στήριξή της προς τη Χάιδω. Ωστόσο, ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής επιχειρεί να αμφισβητήσει τις μαρτυρίες της, τοποθετώντας την υπό διερεύνηση και σε δύσκολη θέση. Στη συνέχεια, η Χάιδω λαμβάνει τον λόγο για να απολογηθεί. Με συγκλονιστικό τρόπο, αφηγείται τα γεγονότα της ημέρας που σκότωσε τον Σωτήρη Βαφέα στους πορτοκαλεώνες. “Είδα τον Βαφέα να απειλεί με όπλο τον αγαπημένο μου γιο.

Δεν μπορούσα να τον αφήσω να πεθάνει, έκανα ό,τι μπορούσα για να τον προστατέψω”. Τα πόδια μου κόπηκαν, δεν γινόταν να χάσω και το άλλο μου παιδί. Έκανα ό,τι θα έκανε κάθε μάνα για να σώσει το σπλάχνο της δηλώνει κλαίγοντας. Ο εισαγγελέας ακολουθεί με την αγόρευση του, προβάλλοντας αδιαμφισβήτητα επιχειρήματα κατά της Χάιδω. Η αγόρευσή του αποτελεί καταλυτική παρέμβαση και επιμένει στην αίτηση για ισόβια καταδίκη, χωρίς ελαφρυντικές περιστάσεις.

Έτσι, η δίκη βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τις αγορεύσεις να δίνουν τον τόνο. Η αγόρευση του Λυκούργου κεντρίζει το ενδιαφέρον, ωστόσο, με την έναρξη της ψηφοφορίας για την ετυμηγορία, ο πρώτος ένορκος κρίνει την Χάιδω ένοχη. Ποιες σκέψεις διατρέχουν το μυαλό των μαρτύρων και των παρευρισκόμενων καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας της Χάιδω; Πώς αντιλαμβάνονται την αλήθεια πίσω από τα λόγια της; Και τελικά θα καταφέρει η Χάιδω να γλιτώσει την φυλακή; Όλες οι απαντήσεις στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ