Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Εισβάλλουν στη σειρά και ανακατεύουν την τράπουλα

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η δραματική σειρά του Mega, επιστρέφει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με νέους και παλιούς ήρωες. Η συνεχιζόμενη αγάπη του κοινού για τη σειρά, που κρατάει τρία χρόνια, αποτελεί ισχυρό θεμέλιο για τον νέο κύκλο επεισοδίων. Η νέα περίοδος υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις και συναρπαστικές εξελίξεις.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Εισβάλλουν στη σειρά και ανακατεύουν την τράπουλα

Η σειρά, που έχει σφραγιστεί από την επιτυχία των Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου, θα παρουσιάσει ιστορίες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Οι ήρωες αγωνίζονται να βρουν κανονικότητα στη ζωή τους, αλλά νέες αφίξεις ταράζουν τη μικρή κοινωνία της Μάνης. Ανατρεπτικές καταστάσεις δημιουργούν εντάσεις, τροφοδοτούν το μίσος και αναστατώνουν τη ζωή των πρωταγωνιστών. Η φωτιά προκαλεί σοβαρές αναταραχές, και ο εμπρησμός στοιχίζει τη ζωή ενός ανθρώπου.

Οι Βρεττάκοι βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία στην Αθήνα, όμως η απόσταση απειλεί να διαταράξει τη σχέση του Μάνου με τη Μαρίνα. Ο γάμος της Ιουλίας και του Στάθη είναι γεγονός, ενώ η επιστροφή της Αντιγόνης φέρνει νέες ανατροπές. Παράλληλα, ο πατήρ Τιμόθεος έρχεται στην Αρεόπολη και ανακαλύπτει ότι το ποίμνιό του είναι επιρρεπές στις αμαρτίες. Η άφιξη του Μιχάλη Χατζή, του νέου διευθυντή των ελαιώνων, φέρνει στο φως το βεβαρημένο παρελθόν του με τον Δημοσθένη.

Ο πατήρ Τιμόθεος (Θανάσης Βισκαδουράκης) αναλαμβάνει την ενορία μετά το θάνατο του προκατόχου του. Ως χήρος και χωρίς παιδιά, γνωρίζει όλους και τα πάντα. Επισκέπτεται τα καφενεία, δεν πληρώνει ποτέ και τρώει δωρεάν. Φροντίζει δύο οικογένειες δίνοντάς τους ότι συγκεντρώνει. Είναι αυστηρός με τις νηστείες και την ηθική και προτιμά μόνο τα χριστιανικά ονόματα, αναβαπτίζοντας όλους με τα ονόματα της ταυτότητάς τους.

Ο Μιχάλης Χατζής (Στέφανος Μιχάηλ) αναλαμβάνει τη διεύθυνση του ελαιοτριβείου των Βρεττάκων. Εργαζόταν στην Αμερική, αλλά προτιμά να ζήσει στην Ελλάδα με τη σύντροφό του, Νόρα. Όταν το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς του έρχεται στο φως, θα αντιμετωπίσει δυσκολίες και θα σκεφτεί να φύγει. Ωστόσο, με τη βοήθεια καλών φίλων, θα αποκατασταθεί η φήμη του και θα συνεχίσει τη ζωή του στη Μάνη.

Η Νόρα Κοσμάτου (Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου), η σύντροφος του Μιχάλη, είναι παιδοψυχολόγος που σκοπεύει να ανοίξει γραφείο στη Μάνη. Ωστόσο, η άφιξή της συμπίπτει με μια σειρά απαγωγών παιδιών, γεγονός που προκαλεί ανησυχία. Η Παυλίνα Μαρτάκου (Χαριτίνη Ηλιάδου) είναι μια νεαρή τεχνίτρια νυχιών, ευπροσάρμοστη και καλή στη δουλειά της, αλλά πέφτει πάντα σε δεσμευμένους άντρες.

Η σειρά σκηνοθετείται από τον Αντρέα Γεωργίου και το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συμμετέχουν οι Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού και άλλοι, με τη συμμετοχή του Νίκου Γαλανού και της Άντζελας Γκερέκου.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ