Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Είσαι ψεύτης – Αγρίμι ο Μάνος

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Μαρίνα και ο Μάνος βρίσκονται αντιμέτωποι με δύσκολες στιγμές όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς . Ο Μάνος, εξαιτίας της υπερβολικής εργασίας και των έντονων καταστάσεων στο σπίτι, αλλάζει συμπεριφορά.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Είσαι ψεύτης – Αγρίμι ο Μάνος

Η συνεχής κούραση και η απουσία του από το σπίτι τον οδηγούν στην επιστροφή στις αμφεταμίνες, προκαλώντας αλλαγές στον χαρακτήρα του. Νευρικότητα, οξύθυμος και ξεσπάσματα γίνονται συχνά φαινόμενα. Η Μαρίνα, φοβισμένη, δεν αναγνωρίζει πλέον τον άντρα που αγάπησε. Η κατάσταση ξεφεύγει τελείως στο δικαστήριο της Χάιδως, όπου ο Μάνος, ως μάρτυρας υπεράσπισης, αποκαλείται ψεύτης από ένα μέλος της οικογένειας Βαφέα. Η οργή του τον οδηγεί σε ξέσπασμα βίας, με τον Μάνο να επιτίθεται βάναυσα στον άνδρα μέχρι το σημείο να τον σκοτώσει.

Η Μαρίνα σε κατάσταση φρίκης, απειλεί τον Μάνο ότι θα φύγει μαζί με το παιδί τους αν δεν αλλάξει. Η απειλή αυτή αποτελεί έναν ακόμα παράγοντα που προστίθεται στον φόβο του Μάνου για το μέλλον της οικογένειάς του. Η αναταραχή στο σπίτι είναι εμφανής και μέσα στην αβεβαιότητα, η Μαρίνα αναζητά τρόπους να προστατεύσει τον εαυτό της και το παιδί της από την εξέλιξη της κατάστασης. Η σχέση τους φτάνει σε κρίσιμο σημείο και η Μαρίνα αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την πιθανότητα ενός μέλλοντος χωρίς τον άντρα που αγάπησε και παντρεύτηκε.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ