Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Είσαι λίγος για την κόρη μου – Παράτα την

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, οι θεατές πρόκειται να παρακολουθήσουν έναν άγριο τσακωμό μεταξύ της Αρετής και του Φίλιππου. Η Αρετή, με τα λόγια της, αποτελεί πηγή έντονης αντίθεσης, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της με ακατάλληλο τρόπο.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Είσαι λίγος για την κόρη μου – Παράτα την

Ο Φίλιππος, πεπεισμένος ότι η αιτία του χωρισμού με τη Βασιλική εντοπίζεται στη μητέρα της, απευθύνεται σε αυτήν για να εκφράσει την αντίρρησή του για την αδικαιολόγητη στάση της. Κατηγορεί τη μητέρα της Βασιλικής για τις απαιτητικές κρίσεις της, οι οποίες επηρεάζουν τόσο τη Βασιλική όσο και την αδερφή της, την Αριάδνη. Παρά ταύτα, μετά από λίγες ημέρες, το ζευγάρι αποφασίζει να προσδώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, παρά τις αντιξοότητες. Αντίστοιχα, η Αρετή αντιδρά αρνητικά στην απόφαση αυτή, πιστεύοντας ότι ο Φίλιππος δεν είναι άξιος της κόρης της.

Αν και η απόφαση του Φιλίππου να εξομολογηθεί στην πεθερά του δείχνει προσπάθεια επανόρθωσης, η Αρετή αρνείται κατηγορηματικά την αναμφισβήτητη αξία του και τον εξοντώνει με απαξίωση, ισχυριζόμενη ότι δεν είναι ικανός να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που έχει για την κόρη της. Καθώς η σειρά εξελίσσεται, η αντίζηλος σχέση μεταξύ της Αρετής και του Φιλίππου υπόσχεται να προσφέρει αναταραχή στον κόσμο της σειράς καθηλώνοντας τους θεατές με τη συναρπαστική εξέλιξη της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ