Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Δεν αντέχω να σε βλέπω να πονάς

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Βασιλική βρίσκεται στα χειρότερά της μετά τον θάνατο του Φίλιππου, αλλά ο Μιλτιάδης δεν την εγκαταλείπει. “Πες μου τι μπορώ να κάνω για να νιώσεις καλύτερα. Ό,τι μου ζητήσεις, θα το κάνω Βασιλική. Δεν αντέχω να σε βλέπω να πονάς τόσο..” της λέει, αλλά εκείνη απαντά βυθισμένη στη θλίψη: “Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα Μιλτιάδη. Μόνη μου θα το περάσω..”

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Δεν αντέχω να σε βλέπω να πονάς

Στη συνέχεια, ο Μιλτιάδης πηγαίνει να δει και την Χάιδω, η οποία συνεχίζει να αρνείται να σηκωθεί από το κρεβάτι και εύχεται να πεθάνει. “Δεν με κρατάνε τα πόδια μου.. Έχασα το κορώνι μου κι έχασα τον κόσμο ολόκληρο! Θέλω να πεθάνω! Εσύ ήρθες και με ειδοποίησες. Τον σώσαμε! Και μετά ήρθε και μου τον σκότωσε ο θείος του! Αν δεν μου είχες μιλήσει, θα τον σκότωνε εκείνο το πρωί ο άλλος ο Βαφέας! Ήταν ξεγραμμένο το παιδί μου από τον γδικιωμό!! Καταραμένοι να είναι!

Να καούν στην κόλαση όλοι τους!!!”, του λέει με λυγμούς κι εκείνος την αγκαλιάζει. Ο Μιλτιάδης καταλαβαίνει πως τόσο η Βασιλική όσο και η Χάιδω θα χρειαστούν πολύ καιρό για να ξεπεράσουν τον χαμό του Φίλιππου, γι’ αυτό και υπόσχεται πως θα τις βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ