Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Χώρισε την – Χρήστος – Ισμίνη σκοτώνονται

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Εδώ και καιρό, ο Στάθης προσπαθεί να διαπιστώσει τον άνθρωπο που έχει ερωτευτεί η κόρη του, Αριάδνη. Η Ιουλία, του είχε υποδείξει πως ίσως ο υποψήφιος να είναι παντρεμένος, οδηγώντας τον Στάθη σε έναν περίπατο ανάμεσα στα ερωτικά μυστικά.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Χώρισε την – Χρήστος – Ισμίνη σκοτώνονται

Κατά τη διάρκεια των έρευνών του, παρατηρεί αυξημένη οικειότητα μεταξύ της Αριάδνης και του Χρήστου. Ο ίδιος αποφασίζει να ρωτήσει απευθείας την Αριάδνη για τα συναισθήματά της: «Ο Χρήστος είναι αγόρι που έχεις ερωτευτεί;». Η αντίδραση της κοπέλας είναι απρόβλεπτη, προκαλώντας υποψίες για ένα πιθανό μυστικό μεταξύ τους. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος καλεί τον Χρήστο και τον ανακρίνει: «Παίζει κάτι ερωτικό με την Αριάδνη;». Ο Χρήστος, εν μέρει, παραδέχεται: «Κάτι πήγε να γίνει, αλλά σταμάτησε πριν αρχίσει καν».

Ο Κωνσταντίνος, ως φίλος, τρέμει για την αντιμετώπιση της κοινωνίας και αποφασίζει να παρακολουθήσει την Αριάδνη για να διασφαλίσει την αλήθεια. Την ίδια στιγμή, η Ισμήνη, ανήσυχη για την κατάσταση, επικοινωνεί με την Αριάδνη. Αντί να παραμιλά, της κάνει απευθείας την ερώτηση: «Δεν μου αρέσουν τα μισόλογα, γι’ αυτό θέλω να μου πεις αν συμβαίνει κάτι ανάμεσα σε σένα και τον Χρήστο». Η Αριάδνη, απορροφημένη από την ερώτηση, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.

Κατόπιν, η Αριάδνη ενημερώνει τον Χρήστο για τη συνάντηση: «Με αιφνιδίασε, δεν ήξερα τι να πω. Με κόλλησε κανονικά στον τοίχο». Ο Χρήστος, ενοχλημένος, αναζητά την Ισμήνη: «Τι έκανες; Με ποιο δικαίωμα κάλεσες την Αριάδνη; Πρόσεχε καλά Ισμήνη, σ’ αγαπάω, αλλά απαιτώ να μην ανακατεύτεις ξανά στη ζωή μου και επίσης να αφήσεις την Αριάδνη ήσυχη». Η ζωή τους διαμορφώνεται πλέον από αναπάντητα ερωτηματικά και απειλές, ενώ η αναζήτηση της αλήθειας φαίνεται να οδηγεί σε μια πολύπλοκη κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ