Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Αυτό είναι το τέλος για Αμαλία – Ισίδωρο

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ανατρεπτικές εξελίξεις θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς” καθώς ο γάμος της Αμαλίας και του Ισίδωρου οδηγείται στο οριστικό τέλος. Η Αμαλία επισκέπτεται την Αθηνά για να της ευχηθεί για τον γάμο της με τον Τζον, αλλά η Αθηνά της δηλώνει ότι δεν είναι καλεσμένη.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Αυτό είναι το τέλος για Αμαλία – Ισίδωρο

Η Αμαλία, τότε, αντιδρά αποφασιστικά. Ηχογραφεί την κουβέντα της με την Αθηνά και αργότερα την βάζει να την ακούσει ο Ισίδωρος. Ωστόσο, έχει μοντάρει τα λόγια της Αθηνάς, προκαλώντας την οργή του Ισίδωρου απέναντί της. Με αυτή την κίνηση, η Αμαλία παγιδεύει την Αθηνά και δηλητηριάζει τη σχέση της με τον Ισίδωρο. Ο Ισίδωρος πιστεύει την Αμαλία και απαιτεί εξηγήσεις από την Αθηνά. Όμως, η Αθηνά δεν μένει αμέτοχη. Του βάζει να ακούσει την πραγματική συνομιλία, αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Ο Ισίδωρος αισθάνεται προδομένος και εξοργίζεται με την Αμαλία. Αντιλαμβάνεται ότι την υποστήριζε χωρίς να γνωρίζει την παγίδα που του είχε στήσει.

Απαιτεί να χωρίσουν και την διώχνει από το σπίτι. Η Αμαλία σοκάρεται, πιστεύοντας ότι η αντίδραση του Ισίδωρου είναι προσωρινή. Όμως, εκείνος προχωρά και την απολύει από την δουλειά, δίνοντας έτσι το οριστικό τέλος στον γάμο τους. Η Αμαλία αντιμετωπίζει την σκληρή πραγματικότητα. Ο Ισίδωρος, πληγωμένος και εξοργισμένος, αποφασίζει να κλείσει οριστικά αυτό το κεφάλαιο της ζωής του. Η δραματική κατάληξη του γάμου τους δημιουργεί νέες δυναμικές στη σειρά, με τους χαρακτήρες να αναπροσαρμόζουν τις σχέσεις τους και να προχωρούν σε απρόβλεπτες κατευθύνσεις.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ